La cei 49 de ani ai sai, Michael Jackson inca isi mai poate soca admiratorii. Acest lucru il demonstreaza ultima sa sedinta fotografica pentru revista populatiei de culoare din SUA, “Ebony”, pe coperta careia starul apare depigmentat complet.

Atunci cand a anuntat ca a inceput un tratament de depigmentare, la inceputul anilor optzeci, Michael Jackson a surprins intreg mapamondul. Dupa cateva zeci de operatii estetice, tratamente hormonale, injectii cu botox, desfasurate in paralel cu tratamentul de depigmentare a pielii, rezultatele au inceput sa devina mai mult decat evidente.

Gurile rele spun ca Michael a scapat de sub control pro-cesul medical prin care devenea alb. Acest lucru il confirma ultimele fotografii in care Michael apare “mai alb decat albii”. Conform unui dermatolog american, “Mike este de 25 de ori mai alb decat acum 25 de ani cand filma la "Thriller"”.

Distrus de scandalurile in care a fost acuzat de pedofilie, de falimentul care l-a facut sa piarda Neverland si de divorturi, Michael s-a retras in lumea araba, in ultimii ani, departe de ochii lumii. Aceasta este prima iesire in public a starului pop, in plus, e pentru prima oara in ultimii trei ani cand Michael nu mai poarta masca de fata neagra.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.