In studioul de la „Tonomatul DP2“ se adunase, intr-o dimineata, ditamai gasca.

Era prezenta, in calitate de prezentatoare, o fata pe care, oricit m-as stradui, n-as sti sa va zic cum o cheama si mai erau vreo zece invitati. Cu fata am inteles, ca, na, nu s-a inventat inca emisiunea fara prezentator, dar nu m-am lamurit de ce fusesera chemati atitia oaspeti. O fi fost vreun miting al cintaretilor care, in absenta unei autorizatii de la primarie, se desfasura in studiourile TVR? Sau era invitata vreo trupa care aterizase direct de la vreo nunta si adusese cu ea citiva nuntasi mai veseli si mai de cursa lunga?

Tot prezentatoarea de ocazie de la „Tonomatul DP2“ se plingea ca nu i se pusese la dispozitie zahar pentru cafea.

Avea cafea sa le ofere invitatilor, dar n-avea zahar. Eu cred ca si zaharul asta se da in functie de anumite merite. Ai o audienta dezastruoasa, ti se da apa pentru invitati. Ai o audienta slabuta, ti se dau si pahare. Ai o audienta asa si-asa, ti se da niste cafea, cu tot cu cesti. In fine, de-abia cind reusesti sa obtii o reactie mai de Doamne-ajuta din partea publicului, ti se da si zahar. Nu mult, cite-un pliculet, maximum doua, pe cap de invitat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.