Paul McCartney si-a luat in serios, foarte repede, rolul de burlac. Cu toate ca fosta lui sotie, Heather Mills, inca mai face pe victima dupa scandalul divortului si se lupta sa demonstreze ca barbatul ei a fost un nemernic, McCartney isi vede linistit de viata lui si de domnisoarele care ii dau tarcoale, de cand a scapat de verigheta.

Fostul membru The Beatles a fost surprins de paparazii publicatiei The Sun, intr-o ipostaza care arata, destul de clar, ca s-a desprins definitiv de povestea cu Heather Mills.

McCartney a fost vazut trei zile la rand in compania lui Nancy Shevell, nevasta unui avocat britanic, iar intalnirile lor sunt foarte romantice, potrivit The Sun. Cei doi s-au plimbat, au luat masa impreuna si au trecut foarte repede de la tatonare la sarutari fierbinti si imbratisari patimase.

Mai mult decat atat, Paul a inceput sa apeleze si la cadouri intime, acesta fiind surprins intr-un magazin de lenjerie intima, cu doar cateva ore inainte de o intalnire cu Nancy.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.