In timp ce sotul ei se afla la Paris, pentru a-si prezenta columbeanitul la un Salon de Inventii, Monica isi face si ea bagajele pentru o deplasare la Milano. Acolo o asteapta un apartament de lux pus la dispozitie de agentia cu care Monica a incheiat un contract.

La inceput amuzata, apoi deranjata de tot scandalul mediatic iscat in urma filmuletului “sex oral in restaurant”, Monica a gasit sprijin in persoana socrului ei.

“Zilele astea am stat mai mult cu socrii si cu sora mea cea mare, care a venit in vizita. Socrul meu, care are 70 de ani, a spus din start ca povestea e cusuta cu ata alba si chiar m-a facut sa rad cand mi-a zis ca nu vede nici o problema sa se fi intamplat asa ceva si in realitate”, ne-a mai spus Monica.

“Acel film este un trucaj si e evident ca cineva incearca sa ne faca rau, tocmai acum cand si mie si lui Iri ne merge foarte bine din punct de vedere profesional. Nu-mi pot imagina ca oameni care se pretind intelectuali si care au facultati terminate, pot sa creada ca am fi regizat asa ceva. Vom demonstra in instanta ca este un fals. De aceasta data s-a mers prea departe. Oricum, am inteles ca doar in astfel de momente iti dai seama cine iti e prieten cu adevarat”, a declarat Monica pentru Click!, deranjata ca unele persoane din anturajul lor s-au grabit sa ii judece si sa ii acuze.

O fosta angajata a localului unde au fost filmati Columbenii, marturiseste: "Scena de sex e reala!"

“Partida de sex oral dintre Monica si Iri s-a petrecut la sfarsitul anului trecut! Un ospatar a inregistrat totul cu telefonul mobil, iar noi am vazut filmuletul chiar atunci”. Aceasta e declaratia unei foste angajate a restaurantului chinezesc “Golden Dragon”. Aceasta ne-a povestit cum a decurs deja celebrul “episod”.

“Sotii Columbeanu veneau si de patru ori pe saptamana la noi. Nu se comportau ca niste indragostiti, cum se afiseaza la televizor”, ne-a spus fosta angajata. in privinta scenei de sex oral, aceasta ne-a asi-gurat ca nu a fost regizat nimic:

“S-a petrecut intr-un salon numit Ao-Men, de la etajul unu al restaurantului. Alegeau locatii cat mai retrase si nu veneau niciodata dupa ora 20.00”, ne explica femeia in amanunt. in ziua respectiva, Irinel i-a rugat pe ospatari sa ii lase singuri. Nu era o ora de varf, drept urmare, acest lucru a fost posibil.

“Cei doi ospatari de pe tura, George si Mihai, au tras cu ochiul prin gaura cheii, surprinzand intregul act. Unul dintre ei a filmat scena pe mobil. Scena de sex e reala. Am vazut filmuletul chiar atunci. Baietii au tinut telefonul lipit de gaura cheii. Usile sunt stil vechi, deci au acele yale mari. Cei doi angajati au vrut sa-i ceara lui Columbeanu 5.000 de euro in schimbul inregistrarii, dar le-a fost frica”, a mai spus femeia. (Sandra Ionescu)

Ramona Gabor sta cu chirie in Bucuresti

Studenta in anul I la Facultatea Romano-Americana, Ramona Gabor nu locuieste in resedinta de lux de la Izvorani, asa cum s-ar fi asteptat toata lumea.

“Daca statea la noi, incepeau tot felul de barfe ca o intretine Irinel si de aceea Ramona a preferat sa stea cu chirie intr-un apartament din Bucuresti. E normal s-o ajut financiar, ca doar e sora mea mai mica. Nu si-a facut insa un obicei din asta”, a declarat Monica pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.