Brosnan l-a lovit pe fotograful Robert Rosen direct in coaste, dupa ce l-a injurat si i-a zis sa isi ia o slujba adevarata. Actorul de 54 de ani s-a enervat pentru ca Rosen il poza in timp ce lua masa in oras cu cei doi copii ai sai.

Fostul James Bond se afla acum la dispozitia politiei din Los Angeles dupa ce l-a batut pe fotograful Robert Rosen, informeaza site-ul femalefirst.co.uk.

Incidentul a avut loc in restaurantul Casa Escobar, din Malibu. Totul a inceput in momentul in care Brosnan, care lua cina in oras insotit de cei doi copii ai sai, Dylan, de 10 ani si Paris, 6 ani, s-a simtit fotografiat.

“De ce nu-ti iei o slujba ca lumea!?”, a tipat fostul Bond la fotograf. Cand Rosen i-a facut cateva complimente la adresa filmelor sale cu Bond, Brosnan a luat foc si a inceput sa injure.

Obisnuit cu loviturile, fostul Bond l-a lovit direct in coaste pe fotograf, care a reactionat cu un pumn in stomacul vedetei. Martorii oculari spun ca nici unul din cei doi nu a ramas dator cu loviturile, beligerantii neincetand ostilitatile decat la venirea politiei, care i-a dus la cea mai apropiata sectie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.