Vedeta TV risca sa ramana fara permisul de conducere pentru ca nu a declarat la Politie, in termen de 24 de ore, producerea accidentului rutier in care a fost implicata duminica dupa-amiaza. Oana spune ca acela din vina caruia s-a produs accidentul a implorat-o sa nu declare autoritatilor ce s-a intamplat.

Oana Zavoranu si-a motivat public, la Realitatea TV, absenta de la o emisiune televizata. Ea a intrat in direct la acelasi post, duminica dupa-amiaza, unde a povestit ca a fost implicata intr-un accident rutier, in Capitala.

In urma tamponarii, vedeta s-a ales cu umarul stang dislocat, diagnostic stabilit de medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca, acolo unde Oana s-a prezentat imediat dupa incident.

Declaratiile Oanei Zavoranu din presa centrala, referitoare la acest subiect, au pus pe foc Politia Capitalei, ai carei reprezentanti au concluzionat ca nici un astfel de accident rutier, petrecut duminica, pe Strada Buzesti din Capitala, nu a fost inregistrat.

“Noi nu am fost sesizati despre producerea acestui accident. Potrivit legii, orice astfel de incident, chiar daca este o simpla tamponare sau a produs victime, trebuie raportat la Politie in maximum 24 de ore de la producere”, a declarat, pentru Click!, Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Contactata telefonic, Oana Zavoranu a recunoscut ca a cazut la pace cu cel care i-a lovit masina in care se afla, un Nissan imprumutat de la o prietena, si ca nu s-au prezentat la Politie pentru a declara accidentul.

“M-a convins sa nu mergem la Politie. Mi-a spus ca este fanul meu, m-a implorat, a inceput sa planga. El m-a rugat sa lasam lucrurile asa. Nu am fost foarte grav ranita, asa ca nu am vrut sa fac mare tam-tam. Nici la spital nu am spus ca am fost implicata in-tr-un accident”, ne-a declarat vedeta.

Ambele masini au fost avariate, dar, din fericire, pagubele vor fi acoperite de companiile de asigurari. Numai ca, atunci cand te prezinti la firma de asigurari, trebuie sa prezinti dovada de la politie, care atesta constatarea accidentului, iar in caz contrar, risti sa intri sub incidenta legii.

“stiu ca daca nu declari accidentul ti se ridica permisul de conducere. insa mie nu mi se poate intampla nimic, pentru ca nu eu am fost de vina”, ne-a mai spus Oana.
Dar legea o contrazice:

“Ambii soferi implicati trebuie sa declare accidentul. in caz contrar, daca nu-l declara in 24 de ore, li se va suspenda permisul timp de 30 de zile si li se vor acorda 4 sau 5 puncte de penalizare”, a spus Christian Ciocan. Tot el ne-a declarat ca, pana la ora 15.30, cand s-a incheiat termenul celor 24 de ore de la producere, accidentul de pe strada Buzesti nu a fost inregistrat.

A fentat Oana legea?

Potrivit legii, e necesar ca atunci cand te prezinti cu masina la compania de asigurari pentru a o repara in urma unui accident sa prezinti dovada inregistrarii accidentului la Politie.

In cazul in care se declara ca masina a fost gasita lovita in parcare, dar se dovedeste ca persoana respectiva a mintit, aceasta va fi acuzata de fals in declaratii si risca suspendarea permisului si pana la doi ani de inchisoare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.