Luci (pe numele de scena Shakira) a fost dat afara din Queens, pentru ca nu a venit alaturi de ceilalti membri ai trupei de travestiti la emisiunea "Danut SRL" - editia speciala in care moderatorul, Dan Bitman, si-a serbat ziua de nastere.
In consecinta, trupa Queens cauta un alt barbat care sa imbrace haine de diva sau, de ce nu, o femeie care sa joce rolul unui "domn bine". Dan Tomescu, liderul formatiei, este convins de faptul ca "marul discordiei" este Rusty.

Cel care, cu multe luni in urma, a parasit "Queens". Rusty - dupa ce a incercat in repetate randuri sa-si recapete locul in trupa - s-a hotarat in final sa puna bazele unei alte formatii de travestiti. "L-a sunat pe Luci, l-a convins sa nu mai participe la show, i-a promis mai multi bani sa faca parte din formatia lui, apoi a inceput sa sune la patronii cluburilor cu care aveam contract sa le spuna ca noi nu o sa mai venim", a povestit Tomescu. "Motivul pentru care Rusty nu mai participa la spectacole cu noi este ca l-am banuit de multe ori de furt. Ne dispareau bani si am descoperit ca el era vinovatul. Acum raul a fost facut. Pentru o perioada nici nu ne mai putem onora contractele. Show-ul nostru era construit, dar ne pregatim pentru schimbari mari. Acum, pana sa putem reaparea pe scena, va trebui sa gasim o noua formula, sa refacem coregrafia si sa antrenam noi membri".

ROBERT, ROBERTA CA VICTOR, VICTORIA

Aceste probleme de organizare se suprapun peste celelalte cu care travestitii se confrunta aproape in fiecare zi. In afara de preconceptiile societatii, cu care se lupta aproape zilnic, au si alte probleme de ordin legal. Dana este, momentan, singura femeie din formatie. Dar este femeie doar de cativa ani. A facut operatia de schimbare de sex, asa ca din cel care s-a nascut Robert nu a mai ramas decat buletinul de identitate. Care nu poate fi schimbat. Asa ca, acum, frumoasa femeie nu are nici un act cu care sa se identifice si nici prea multe sanse sa il capete curand.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.