Raluca Sandu si Todd Medina cand au spus “da” in fata lui Dumnezeu. Deranjat de niste gura-casca intrati in curtea bisericii, Mircea Sandu a vrut sa faca ordine personal, dar a fost ajutat de bodyguarzi sa pastreze intimitatea familiei. Nasii, Mihaela si Nicu Gheara, le-au asigurat mirilor si programul artistic, la petrecerea care a avut loc la Intercontinental.
Casatoriti acum doi ani in America, Raluca Sandu, fiica presedintelui FRF, si fostul luptator din galele Ultimate Fighting, Todd Medina, s-au cununat religios si in Romania. Slujba a avut loc sambata seara, cand mirii si-au facut aparitia cu o intarziere de 30 de minute, din casa socrului mic, de vizavi de biserica. Nasii au fost nimeni altii decat Nicu Gheara si sotia sa, Mihaela. Fiica presedintelui FRF, Mircea Sandu, a purtat o rochie alba, creatie Ersa, si un buchet din trandafiri de aceeasi culoare, iar Todd a imbracat un costum negru, marca Valentino. Pantofii miresei, creatia lui Mihai Albu, prezent si el la eveniment impreuna cu sotia, Iulia, au fost incrustati cu cristale Swarovsky si, se spune, au costat o avere. La intrarea in biserica, pe langa fotografi si cameramani, pe nuntasi ii asteptau si cativa gura-casca, ce au vrut, mai apoi, sa intre si sa asiste la slujba. Vadit deranjat, pe buna dreptate, tata Sandu a vrut sa faca ordine personal, insa a fost ajutat si calmat de garzile de corp. Astfel, totul a continuat apoi fara incidente. Desi Todd Medina este de religie catolica, ceremonia a fost oficiata de un preot ortodox.

Seful FRF a lacrimat in timpul slujbei

Pe tot parcursul slujbei, Raluca si sotul ei au tot avut cate ceva sa-si spuna, probabil sa mai faca uitate emotiile. In schimb, la un moment dat, pe Mircea Sandu l-am vazut lacrimand. Printre cei care au venit la biserica sa-i felicite pe miri s-au aflat Viorel Paunescu si Gigi Netoiu. Cand slujba s-a incheiat, Raluca a declarat ca, pentru ea, emotiile au fost mai mari la cununia din America: “Aici, a trebuit sa organizam totul in graba, am avut doar o saptmana sa punem totul la punct. A fost mai emotionanta cununia din State, pentru ca a fost prima”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.