Actrita Lindsay Lohan, cea care la 21 de ani a parcurs intreg circuitul droguri-alcool-centre de dezalcoolizare, pare ca a dezvoltat o noua dependenta - imaginea artificiala.

Schimbarea la fata a lui Lilo, care a uimit prietenii si paparazzi cu noile buze hiperbolizate, ar putea reprezenta o mica interventie estetico-chirurgicala.

Aceasta schimbare ar putea face parte din etapele readaptarii lui Lindsay in incercarea de a uita trecutul incarcat si de a se place din nou.

Ea si-a vandut apartamentul de fata petrecareata din West Hollywood, apartament care a avut ca proprietari si pe Cher, Elton John si Joan Collins. De asemenea, a renuntat la contractul cu faimoasul club de noapte, LAX, din Las Vegas, unde trebuia sa fie gazda petrecerii de Anul Nou.

Purtatorul de cuvant al actritei a declarat pentru Usmagazine.com ca: "Lindsay se concentreaza pe munca, adoptand sobrietatea vizavi de viata sociala".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.