Premiul “Best Romanian Act”, pe care l-a castigat Andreea Banica, la Europe Music Award 2007, a starnit controverse in randul colegilor de breasla ai solistei. Mihai Traistariu nu contesta valoarea Andreei, insa sustine ca si el ar merita sa castige mult ravnitul premiu. Mai mult, cantaretul acuza postul MTV ca, in ultimii doi ani, nu i-a difuzat nici o piesa.

Andreea Banica a fost desemnata, anul acesta, la Gala MTV, ce s-a desfasurat la Munchen, joi seara, interpreta cu cea mai buna prestatie muzicala din Romania.

“Nu ma asteptam sa iau un premiu atat de important pentru cariera mea”, a spus solista, in momentul decernarii trofeului, pe care l-a primit de la Mircea Zara, VJ-ul MTV.

Pentru ca evenimentul este unul cu totul deosebit, cantareata s-a pregatit ca la carte, inainte de plecarea spre Germania, pentru a fi sigura ca imaginea sa va fi una impecabila.

Imbracata cu o rochie unicat creata de designerii Andreea si Matei Corvin si incaltata cu o pereche de cizme “Miu Miu” din ultima colectie, Andreea a facut furori printre zecile de artisti internationali participanti la eveniment.

Si romanca, la randul ei, a fost extrem de impresionata de grandoarea show-ului: “Am ajuns aici duminica si am participat la numeroase repetitii. Am fost si la petrecerea de dupa Gala. Dintre toti artistii, Andreei i-a placut cel mai mult Mika, solistul a carei piesa, “Relax (Take it easy)” este difuzata si la noi”, a declarat Lucian Mitrea, iubitul vedetei, pentru Click!.

Dar iata ca succesul Andreei este umbrit de atacul venit din partea unui coleg de breasla. Mihai Traistariu nu o contesta in mod direct pe Andreea, ci ataca dur postul muzical prin intermediul careia ea a obtinut acest trofeu.

“Si eu as merita premiul acesta. insa nu-l voi obtine niciodata, pentru ca, in ultimii doi ani, postul MTV m-a marginalizat si nu m-a difuzat deloc. Piesa "Tornero" este in engleza, iar ei nu dau decat melodii in romana ale artistilor nostri”, a declarat solistul, pentru Click!.

Contactat telefonic, Giovani Francesco, directorul muzical al MTV-ului, l-a contracarat pe Traistariu: “Nu este adevarat. Noi l-am difuzat, dar poate nu asa de mult cum si-ar fi dorit el. in plus, si Morandi si Andreea Banica au la noi piese in engleza si nu este nici o problema”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.