Cel mai mare dintre cei trei baieti ai miliardarului Silviu Prigoana a felicitat-o pe Adriana imediat dupa nastere si i-a cerut tatalui sau sa ii trimita urgent poze cu micutul Maximus.

“El va fi fratele meu bun, nu frate vitreg, pentru ca avem, tata comun”, ne-a declarat Honorius inainte de a pleca la studii in Statele Unite.

El si-a pastrat aceeasi atitudine si dupa ce a venit pe lume bebelusul si, conform Adrianei, Honorius abia asteapta sa-l vada si sa-l tina in brate.

“M-a incantat telefonul primit de la Honorius. M-a intrebat ce face bebita si cum ma simt eu dupa nastere. Era foarte emotionat, mai ales cand l-a vazut pe Mihaita in fotografiile pe care Prigoana i le-a trimis pe e-mail”, a declarat pentru Click!, Adriana Bahmuteanu.

Dovada ca Honorius si-a luat deja in serios rolul de frate mai mare este cadoul pe care acesta i l-a trimis Adrianei din Statele Unite. “Am primit de la el un set de cosmetice pentru baie si un parfum marca Bvlgari, fara alcool, creat special special pentru bebelusi si pentru mamici. Astfel, si eu si Mihaita mirosim la fel”, ne-a povestit incantata mamica.

Celebrul parfum se numeste “Petites et Mamans”, iar in magazinele de lux din Romania costa 150 de lei. Cei doi fii ai lui Prigoana, Honorius si Silvius, si-au anuntat deja venirea in tara in luna decembrie, pentru a petrece Craciunul in familie, alaturi de Prigoana, Adriana si cel mai mic membru al “trupei”, Maximus Mihaita.