Verdicte. Florin Calinescu si Oana Roman spun ca miliardarul stia ca este filmat, iar Catalin Botezatu crede ca sotii Columbeanu au adus o ofensa societatii!

Scandalul "Sex la restaurant cu Monica si Irinel" este intors in aceste zile pe toate fetele. Vip-urile din, Romania au pareri impartite cu privire la filmul in care sotii Columbeanu au fost surprinsi facand sex oral intr-un restaurant.

Catalin Botezatu, scandalizat

Creatorul de moda a aflat, abia ieri, despre inregistrare, intrucat nu s-a aflat in Romania. "Am fost plecat din tara. Dar daca e asa cum spuneti, nu sunt de acord ca cineva sa faca sex in spatiul public. Cred ca orice om poate sa faca ce vrea in patul lui, in intimitatea lui, fara sa deranjeze pe nimeni. Dar intr-un restaurant? Mi se pare inacceptabil, este o ofensa adusa societatii", a declarat Botezatu pentru CANCAN.

Daciana Sarbu: "Nu cred ca Irinel a regizat acest film!"

Europarlamentarul Daciana Sarbu a manifestat reticenta in momentul in care am intrebat-o despre acest scandal: "Nu pot sa cred ca ma intrebati asa ceva. Acum sunt in campanie si nu prea am avut timp sa citesc ziarele. Nu am vazut filmul, dar nu cred ca l-a regizat Irinel Columbeanu. Nu vad de ce ar face-o. Are parte de multa publicitate, nu cred ca mai are nevoie".

Florin Calinescu: "Iri stia ca se filmeaza"

Actorul si omul de televiziune Florin Calinescu sustine ca "nu este o filmare facuta cu telefonul, ci cu o camera semi-profesionista si cred ca Irinel stia ca se filmeaza. Este un baiat modern, deschis, bravo lui. Insa, in cazul in care a fost mana unor paparazzi, inseamna ca acestia detin si restul materialului - finalizarea, spalatul, echipatul si imbratisatul (daca era nevasta-sa). In ceea ce priveste faptul ca filmul a fost facut public, nu se poate vorbi despre violarea vietii private, iar daca el a fost facut benevol si pierdut, ghinionul lor!"


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.