Desi la inceput s-a ferit de ochii presei si a preferat ca relatia ei cu Cristi Chivu sa nu fie mediatizata, prezentatoarea stirilor sportive ale Antenei 3, Adelina Elisei, a acordat un interviu Revistei Viva, in care a raspuns fara menajamente la multe intrebari indiscrete. Frumoasa bruneta a vorbit despre cum a ajuns sa fie iubita capitanului nationalei, despre felul cum vede ea prietenia lor la distanta, precum si despre familia jumatatii sale.

“Stiam ca nu voi scapa de mediatizare si asta nu neaparat din cauza mea, ci a lui Cristi care, fiind cunoscut in toata lumea, in mod normal starneste interesul atat asupra sa, cat si asupra persoanei cu care este. M-am asteptat la mai rau, sincer. Presa mi-a cautat familia, sora, mama, tata, fosti iubiti, deci nu am scapat de asta”, declara Adelina, amintindu-si de inceputul relatiei cu Cristi Chivu.

“Intalnirea propriu-zisa s-a intimplat, dupa cum stie deja toata lumea, la concertul Holograf de la Fratelli. Atunci am discutat mai relaxat, fara camere de luat vederi, fara colegii mei...Am dansat, ne-am simtit bine”.

"Nu-i dau motive sa fie gelos"

“Pe urma toata lumea a avut curiozitatea sa afle daca suntem sau nu impreuna si, chiar dupa doua luni, inca se mai intrebau. Atata timp cat noi am fost fotografiati la mare impreuna, nu inteleg de ce a fost atat de greu de crezut”, spune prezentatoarea stirilor sportive. De asemenea, bruneta subliniaza faptul ca iubitul ei nu este gelos:

“Eu nu-i dau motive. Dupa ce termin munca, merg acasa, mai merg la sala...De cand sunt cu Cristi, am iesit o singura data la o petrecere, la ziua unei colege de redactie”. Adelina spune ca pentru ea aceasta relatie la distanta este o premiera:

“Ne vedem destul de rar din pacate, o data la zece zile. Pentru mine e socant. Nu am mai avut o astfel de relatie la distanta. Nu-mi este teama, nu ma gandesc la asta. Traiesc ce am acum...Toata lumea ma intreaba daca plec de tot la el...Nu, nu plec! Am muncit prea mult sa ajung aici, unde sunt, ca sa plec. E o relatie foarte frumoasa, e cam tot ceea ce mi-am dorit eu toata viata de la un om. Nu am niciun semn de intrebare in aceasta relatie”.

Despre familia lui Chivu, Adelina are numai cuvinte de lauda si spune ca nu a dormit toata noaptea inainte de a o intalni prima data: “Nu stiu cat i-am cucerit eu, dar cu siguranta ca ei m-au cucerit. Are o familie frumoasa. Cristi are o educatie data de niste oameni extraordinari, mama lui e senzationala, sora lui e un om foarte cald. Nu ai cum sa nu-i placi. intalnirea a fost extraordinara”. (explicatie foto)

Cristi, cel mai bun la Inter

Agentia Datasport a scris ca fundasul Cristian Chivu a avut cea mai buna prestatie in tricoul echipei Internazionale Milano in partida castigata, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, in fata lui Genoa, din etapa a X-a a campionatului Italiei.

“Chivu a avut cea mai buna prestatie in tricoul echipei Inter Milano. L-a anihilat complet pe Borriello si a dat siguranta intregii defensive. Revenirea lui Materazzi poate astepta”, a scris sursa citata care i-a acordat nota 7 internationalului roman. in schimb, publicatiile Il Giornale si Liberta l-au notat cu 6 pe Chivu.

“Si-a asumat rolul de sef al defensivei. La golul oaspetilor a fost lasat singur cu Konko si nu a mai putut interveni”, a scris Il Giornale. Chivu a fost si integralist in partida pe care Inter a castigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, in fata formatiei Genoa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.