Uitand pe zi ce trece ca face parte din cel mai traditional si conservator for politic din Europa, Lembit Opik s-a mai facut inca o data de ras la o petrecere cu scop umanitar, al carei loc de desfasurare a fost faimoasa Grosvenor Hall din Londra.

Chiar daca stia ca majoritatea supusilor reginei sunt intr-un dezacord total cu perechea formata de el si romanca Gabriela Irimia, considerandu-i "penibilii mondenului britanic", democratul da din nou apa la moara tabloidelor, dansand un dans lasciv impreuna cu amandoua gemenele la o petrecere ce ar fi trebuit sa fie serioasa.

Criticata nu a fost numai prestatia demna de un film de comedie a lui Opik, ci si vestimentatia jumatatii grupului Cheeky Girls, Monica, a carei rochita de seara nu lasa loc pentru niciun pic de imaginatie. Modelul acestei imbracaminti i-a facut pe cei de la "Daily Mail" sa exclame ironic catre designer: "Unde e materialul?".

De asemenea, englezii spun ca fetele nu erau potrivite in acea atmosfera, cu atat mai putin coregrafia care le-a insotit hiturile cu care au dorit sa incalzeasca atmosfera intr-o locatie de lux. Amfitrionii si invitatii au ridicat serios spranceana intrebator, iar interventia prietenosului dansator le-a adancit si mai mult nedumerirea.

Cheeky Girls s-au lansat cu "Cheeky Song (Touch my bum)", melodie ce a ajuns intr-o pozitie fruntasa in topurile europene. Daca muzical Marea Britanie le-a primit cu bratele deschise, aparitiile in evenimentele mondene au fost aproape mereu criticate sau chiar subiect de comedie nationala, apropierea uneia din gemene, respectiv Gabriela, de Lembit Opik inflamand si mai mult lucrurile.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.