In prezent, Iosefini Junior este atit de indragostit de blonda, incit i-ar fi dat inelul de logodna. Este fiul celebrului Iosefini si ii mosteneste talentul tatalui sau. Apare in diverse spectacole din tara si este unul dintre cei mai apreciati artisti ai genului.
Se pare ca ea l-a acceptat pe loc si nu ar fi exclus sa auzim si de o nunta. La un moment dat, se stia ca iubitul ar fi insurat, dar cum nu s-a mai auzit nimic in ultima vreme, e posibil sa fi divortat de dragul Anastasiei, intr-o discretie totala. Iluzionistul o adora pe solista, iar asta se vede de la o posta. Nici ea nu e mai prejos si recunoaste celor apropiati cit de important este pentru ea acesta. Cei doi isi traiesc nestingheriti povestea de iubire, iar faptul ca Anastasia e bunica a doua fetite, pe care le are de la baiatul ei, Andrei, nu constituie niciun impediment. Mai nou, solista din Chisinau asteapta un al treilea nepotel de la fiica sa mai mica, Ileana. A fost casatorita cu un compozitor din Chisinau si a avut o relatie cu Mihai Constantinescu, pe care l-a cunoscut prin `90. Au fost cam sase ani impreuna, dar s-au despartit si nu prea mai au relatii amiabile. In ultima vreme, nu s-a mai auzit nimic despre ea, dar a revenit cu un nou album, anul acesta, care s-a bucurat de o buna primire din partea publicului. A fost certata cu fiica sa, dar s-au impacat, iar acum abia asteapta ca Ileana s-o faca din nou bunica. E fericita ca a ascultat-o si s-a impacat cu Ion Ion Tiriac. Atit mama, cit si fiica se inteleg bine in prezent, iar Anastasia sustine ca e foarte fericita si multumita de cei doi copii. Tinind cont ca cererea in casatorie a fost facuta de curind, nu ar fi exclus ca blonda sa imbrace pentru a doua oara rochia de mireasa, chiar in acest an. A fost tot timpul o femeie frumoasa, talentata in ceea ce face, nu i-a placut sa fie in centrul atentiei, iar despre povestile de iubire din viata ei nu a vrut sa vorbeasca mai deloc. In momentul de fata, se afla intr-o perioada de echilibru atit in viata profesionala, cit si in cea personala. Are in proiect sa scoata un nou disc, iar pe Leonard Iosefini doreste sa-l tina cit mai aproape de ea.

Pe Iosefini Junior l-a cunoscut prin niste prieteni


S-au cunoscut la un spectacol, prin niste prieteni comuni, el a placut-o foarte mult, i-a facut curte si a convins-o sa-l accepte in viata ei. Sint impreuna cam de doi ani si se pare ca le prieste din plin relatia. Vor sa demonstreze ca iubirea nu tine cont de reguli si ca pentru ei e important ce simt unul pentru altul si nu diferenta de virsta si birfele celor din jur. Daca lucrurile vor evolua cum trebuie, este sigur ca vom avea parte de o noua nunta in show-biz, iar cei doi vor fi protagonistii. Anastasia si Leonard isi fac deseori surprize si considera ca intr-un fel sau altul si intilnirea lor a fost una predestinata.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.