Chitaristul Ron Wood de la Rolling Stones povesteste, printre alte dezvaluiri, in cartea sa autobiografica, despre Keith Richards care l-a amenintat cu un cutit pentru a-l convinge sa renunte la bautura si despre schimbul de neveste intre staruri, cu George Harrison si Eric Clapton.

In cartea "Ron Wood: The Autobiography", artistul povesteste despre dependenta de droguri si alcool, manageri vicleni, probleme financiare si perioada in care a cantat alaturi de Rod Stewart in trupa Faces, inainte de a intra in Rolling Stones, la mijlocul anilor '70.

Wood povesteste si despre "schimbul de sotii intre staruri", cand George Harrison a avut o aventura cu prima sotie a lui Wood, Krissie Findley, in timp ce Wood a avut o relatie cu prima sotie a lui Harrison, Pattie Boyd, care s-a casatorit ulterior cu Eric Clapton. Pattie Boyd si Clapton si-au publicat de asemenea, de putin timp, autobiografii, informeaza NewsIn.

"Cu totii stiam ca Eric (Clapton) o voia pe Pattie, asa ca eu am facut aceasta draguta poveste de dragoste intermediara", a spus Wood.

Chitaristul a scris "Mystifies Me" si "Breathe on Me" inspirat de Boyd, care a fost in acelasi timp, muza lui Harrison pentru "Something", in timp ce Clapton a dedicat aceleiasi femei, "Layla".

"Pattie m-a sunat si mi-a spus 'cartea mea s-a lansat, si a lui Eric. Ma intreb daca povestea ta coincide cu ale noastre?' Eu i-am spus 'prea tarziu, deja a plecat in tipografie'" , a spus amuzat, membrul legendarei formatii Rolling Stones.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.