Silviu Prigoana ii face fiului sau cel mic Maximus Mihai propriul post de televiziune, care se va numi chiar Maximus TV si care va incepe sa emita in curand. De altfel, prima filmare a avut loc chiar luni seara, la club Floreasca, unde Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu au organizat o petrecere mondena pentru a-si prezenta fiul celor peste 200 de invitati.

Conform declaratiilor milionarului, postul de televiziune va creste odata cu copilul. “La inceput, se va adresa parintilor care au bebelusi si prescolarilor. Inca nu am definitivat acest proiect, insa din grila nu vor lipsi programele cu muzica clasica, respectiv mult Mozart, deoarece s-au facut studii care au aratat o crestere temporara a inteligentei dupa ascultarea unei sonate de Mozart, iar muzica simfonica este linistitoare pentru copii. Vor fi emisiuni cu specialisti care vor da sfaturi despre cresterea copiilor, programe religioase si emisiuni educative pentru copii”, a declarat Silviu Prigoana.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.