Sorana, Alina si Irina, foste componente ale trupei, se bat in declaratii, fiecare laudandu-se de ceva vreme cu o lansare in forta, intr-o cariera solo.
Desi fiecare crede ca era cea mai buna voce din formatia ce s-a desfiintat, niciuna nu a reusit pana in prezent sa scoata vreo piesa care sa se bucure de atentie. “Dusmanul” lor nedeclarat este Anca, singura care s-a impus in topurile muzicale.

Lupta pentru „suprematie“ intre fetele care au compus candva ASIA continua si la aproape la un an de la desfiintarea trupei. Alina, fosta iubita a lui Piturca junior, declara pe unde are ocazia ca ea era cea mai buna voce din trupa si nu-si doreste sa faca altceva decat sa urmeze o cariera solo, intrucat muzica este viata ei. Cu toate acestea, „vestita“ lansare se lasa asteptata, dupa tentativa esuata a proiectului pe care l-a avut cu Connekt-R, asta in ciuda faptului ca Alina „lucreaza“ pentru un barbat de 47 de ani, potent financiar. Momentan, cantareata castiga bani de pe urma „amicului“ sau, ea fiind imaginea companiei de taxi aerian ce-i apartine acestuia. Sorana, cea care se considera lidera trupei, a scos o piesa, cu Iustin, un tanar din Sibiu, intitulata „Nu mai pot”, careia i-a facut si videoclip, ce s-a dovedit un esec, din moment ce nu a fost difuzata decat la doua emisiuni si pe nici un post de specialitate. Cele doua „asiatice“ ar trebui sa traga concluziile de rigoare, inainte de a se lansa in declaratii „razboinice“. Vorba aceea, „La pomul laudat sa nu te duci cu sacul “.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.