Desi trece printr-o perioada mai grea, din cauza sanatatii mamei sale, Daniela si-a facut timp si pentru o schimbare radicala de look. tinute noi, coafura ca Victoria Beckham, cura de slabire pe baza de fructe, masaj, dar si impachetari cu ciocolata, ultima fita in randul vedetelor autohtone.

Daniela Gyorfi a inceput pregatirile pentru mult asteptata nunta cu logodnicul ei, George Tal, eveniment pe care a fost nevoita sa-l amane de patru ori intr-un an. Primul pas a fost deja facut, Daniela optand pentru o schimbare radicala de imagine, sub indrumarile celebrului fotograf Gabriel Hennessey. Desi detine un salon de coafura in Bucuresti, solista a apelat la o echipa de stilisti din Chisinau, care au tuns-o intocmai ca pe Victoria Beckham, un etalon pentru majoritatatea vedetelor autohtone.

“Fotograful Gabriel Hennessey mi-a recomandat sa adopt acest look, sa fac aceasta schimbare. Ne-am sfatuit impreuna si am lucrat cu echipa lui. Un stilist din Moldova se ocupa de imaginea mea, iar pentru ultimele sedinte foto, stilista Oana Vasilache mi-a asigurat vestimentatia. Am purtat si tinute Jean Paul Gautier, un pardesiu foarte elegant, care a costat 2.500 de euro”, ne-a declarat cantareata.

si pentru ca frumusetea sa fie de durata, Daniela Gyorfi a investit bani si timp si in celebrele tratamente anticelulitice pe baza de ciocolata, testate si de Nicoleta Luciu. “Ador impachetarile in ciocolata, iti lasa pielea fina si te revigoreaza. si in plus, nu ingrasa. Dar pe langa aceste mici artificii de frumusete, m-am decis ca timp de o luna de zile sa tin o cura de fructe”, mai spune solista, care in momentul de fata nu se gandeste decat la mama sa, internata in spital din cauza unei crize de diabet.

“Astept sa o aducem pe mama acasa, iar dupa ce totul va fi in regula, ne vom ocupa si de nunta. Vom face in sfarsit si pasul acesta, pe care il tot amanam din diverse motive. George mi-a fost alaturi in toata aceasta perioada mai grea”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.