Spaima vedetelor! Fosta sotie a lui Ion Ion tiriac a spus ca nu vine la emisiunea «Rai, da’ buni» (Antena 2), decat in lipsa moderatoarei

Comentariile acide ale Ilenei Pescariu, la adresa mai multor vedete autohtone, au dat nastere unor reactii cel putin pe masura rautatilor moderatoarei TV. Dupa ce Oana Zavoranu, indignata de atitudinea superioara a Ilenei, a “complimentat-o” pe aceasta in timpul unor emisiuni televizate, a venit randul Mariei Marinescu sa ia atitudine.

Ileana Pescariu a reusit sa starneasca numeroase reactii negative din partea vedetelor despre care comenteaza in emisiunea “Rai, da' buni”, pe care o prezinta la Antena 2, alaturi de Mihai Morar. Cea care a deschis seria “victimelor razvratite” este nimeni alta decat Oana Zavoranu, care, deranjata de rautatile moderatoarei TV, a declansat o intreaga campanie impotriva sa, jignind-o public, in urma cu trei saptamani: “Emisiunea lor ar trebui sa se numeasca "Doi, dar prosti". si Ileana sa aiba grija sa nu-i cada placa pe asfalt cand vorbeste”. insa, pe langa Oana Zavoranu, cu siguranta cea mai taxata vedeta de catre Ileana Pescariu este Maria Marinescu.

"Maria face cu gura ce stie ea mai bine"

Desi nu pierde nici o ocazie de a o lua peste picior, in mod surprinzator, in urma cu cateva zile, mo-deratoarea TV a anuntat ca in editia de luni o are ca invitata tocmai pe “preferata” sa, fosta sotie a lui Ion Ion tiriac. insa, surpriza! Pe ultima suta de metri, Maria Marinescu a declinat invitatia, spunand ca nu accepta sa vina la emisiune decat daca Ileana paraseste platourile de filmare.

Mai mult, creatoarea de moda le-a trimis un sms in direct celor doi prezentatori, cu urmatorul mesaj: “Bine ca ma comentati in absenta mea!”. Motivele pentru care Maria Marinescu i-a tras clapa Ilenei Pescariu, foto stanga, sunt lesne de inteles. Exact in momentul in care a anuntat ca o are ca invitata, Pescariu a jignit-o profund pe creatorea de moda, spunand despre ea ca nu are nici o meserie, in afara celei de a-si face de lucru cu nenumarati barbati, care mai de care mai bogati.

Mai mult, acum cateva saptamani, prezentatorea emisiunii de la Antena 2 i-a adresat Mariei urmatoarele cuvinte “grele”: “Maria face cu gura ce stie ea mai bine!”. in cazul in care este trasa la raspundere pentru afirmatiile sale, Pescariu se scuza prin faptul ca lucreaza la o televiziune cu atitudine.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.