Orele indelungate petrecute la sala de fitness i-au afectat creatoarei de moda masa musculara

Dupa nasterea micutului Albert, designerul Romanita Iovan a inceput o lupta acerba cu kilogramele, pentru a reveni la silueta de dinainte. Ea a reusit sa piarda atat de mult in greutate incat a ajuns sa semene foarte tare cu celebra Victoria Beckham, care s-a vazut nevoita sa recunoasca la un moment dat ca sufera de anorexie.

Cunoscuta creatoare de moda se incapataneaza sa isi petreaca mai toata ziua la sala de fitness, chinuindu-se ore in sir cu exercitii fizice foarte complicate, din dorinta de a da jos cat mai mute kilograme intr-un timp cat mai scurt. Paparazzi revistei Spy au surprins urmele pe care lupta cu kilogramele le-a lasat pe trupul Romanitei Iovan.

Romanita se antreneaza in exces

Pantalonii scurti pe care creatoarea ii purta la iesirea din centrul de fitness au lasat la vedere faptul ca antrenamentele in exces au inceput sa-i afecteze acesteia masa musculara. Designerul a reusit sa scada atat de mult in greutate in ultima vreme, incat a ajuns sa aduca izbitor cu sotia fotbalistului David Beckham, Victoria. Aceasta din urma a oripilat pe toata lumea cu look-ul sau asemanator unei stafii, fiind nevoita in cele din urma sa recunoasca faptul ca sufera de o tulburare nutritiva asociata anorexiei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.