Cantaretei Kylie Minogue i-a fost inmanat un prestigios premiu al industriei muzicale, intr-o ceremonie care a avut loc la Londra, informeaza BBC News.

Cantareata australiana a fost premiata pentru cariera sa stralucitoare de 20 de ani si pentru statutul ei de „icon al stilului si al muzicii pop”.

Minogue a declarat ca este „incredibil de onorata” pentru ca i-a fost decernat acest premiu.”Sunt foarte incantata ca imi sunt recunoscute meritele in muzica”, a adaugat artista.

Printre castigatorii premiului de onoare pe care il acorda industria muzicala britanica, se numara si Sir Elton John sau Peter Gabriel. Acesta este primul premiu pe care industria muzicala il acorda unei femei, in ultimii 16 ani, comenteaza BBC.

Presedintele comisiei care a acordat acest premiu lui Kylie, David Munn a declarat ca „fara indoiala, dintre toti cei care au primit premiul, Kylie este de departe cea mai stralucitoare”.

„Kylie a meritat acest premiu pentru toate succesele ei din ultimii 20 de ani, pentru ca a ramas in frunte in aceasta lume a muzicii care este atat de dura, pentru ca a inspirat prin gratia si prin demnitatea si omenia ei”, a adaugat David Munn.

Cunoscutul cantaret Sting a elogiat-o de asemenea pe cantareata australiana, intr-un mesaj video care a fost transmis in timpul ceremoniei de la Londra.

„Te respect foarte tare ca artist. Si ca majoritatea barbatilor de pe planeta nu pot sa fiu imun in fata frumusetii tale. Sa stii insa ca mai mult decat atat, ai devenit un simbol al curajului si al gratiei”, i-a transmis Sting, lui Kylie.

Kylie Minogue a inchis ceremonia de decernare a premiului cu interpretarea primului cantec care a devenit hit in Marea Britanie si anume, „I Should Be So Lucky”.

Cantareata, care a reusit sa lupte impotriva cancerului, demonstreaza ca drumul sau ca artista nu s-a sfarsit aici, iar luna viitoare va lansa un nou album, motiv de bucurie pentru toti admiratorii sai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.