Despre Nicoleta Luciu se poate spune ca a dat norocul peste ea de cind l-a cunoscut pe Zsolt Csergo. Bruneta este impreuna cu unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri ai momentului, iar acesta o rasfata cu tot felul de cadouri.
Bruneta se considera actrita, chiar daca nu are talentul necesar. Detine un rol principal in telenovela "Inima de tigan", la Acasa TV, dar altceva, nimic notabil. In schimb, vedeta si-a comandat un Lamborghini Gallardo Nera, pe care ar fi dat, nici mai mult, nici mai putin, decit 200.000 de euro. Este printre ultimele modele si sint doar 128 de exemplare in toata lumea, iar unele dintre ele sint personalizate. Acum noi nu stim daca si l-a achizitionat singura sau a ajutat-o iubitul cel bogat. Am inteles ca vedeta a cerut ca masina pe care o cumpara sa aiba schimbatorul de viteza cu miner de aur, iar masina sa raspunda la vocea ei, dupa ce formeaza un cod stiut numai de ea si de producator.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.