Sotia lui Irinel Columbeanu crede ca este mai bine sa petreaca mai putin timp cu fiica ei pentru a se dedica noilor proiecte din domeniul modei.
Monica a ales sa faca acest compromis pentru ca, atunci cånd Irina va creste, sa nu poata spune ca mama ei nu a facut nimic in cariera. Ba, mai mult, Monica spune ca Irina va fi måndra mai tårziu de realizarile mamei sale.

Monica Columbeanu a revenit in forta pe podiumurile de moda, incercand sa-si recladeasca cariera de model pe care a cam neglijat-o de cand a devenit mama. Acum, Irina este deja destul de mare, astfel ca Monica nu mai este nevoita sa-i stea alaturi tot timpul. Sotia lui Columbeanu primeste din ce in ce mai multe oferte de a urca pe podium pentru designeri renumiti din intreaga lume. Vedeta a realizat doua clipuri pentru Fashion TV, si in urma cu cateva saptamani a semnat contractul pentru a fi imaginea firmei de lenjerie Bordelle. Aflata in Italia pentru o prezentare, Monica a fost “reperata” de patronul celei mai mari agentii de modele din “Cizma”, Face Models, care i-a pus la dispozitie un apartament la Milano numai pentru a o determina pe Monica
sa semneze un contract cu ei.

'In casa lui Iri, fetita are cinci servitori>>

Daca la inceput sotia omului de afaceri nu era hotarata sa accepte colaborarea, se pare ca acum este convinsa ca acest contract o va ajuta in cariera. Drept urmare, Monica va pleca in cel mai scurt timp la Milano, iar micuta Irina va ramane alaturi de Irinel in Bucuresti: “Voi pleca la Milano singura. Nu am cum sa o iau pe Irina cu mine. Ce sa faca, saraca, acolo? Nu are conditiile din casa lui Iri si asta ar insemna sa o chinuiesc. Aici are cinci servitori care-i stau la picioare, pe cand la Milano nu ar
avea-o decat pe bona.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.