Vedeta de la Pro TV are un frate, in varsta de 20 de ani, pe care-l tine ascuns, acesta lucrand, pentru a se intretine ca sofer la un cetatean turc
Nicoleta Luciu are in prezent cam tot ce si-a dorit. Este una dintre cele mai ravnite femei, este bine vazuta la Pro TV, castiga frumusel atat din telenovele, cat si din celelalte joburi ale sale, si este iubita unui barbat bogat. In spatele zambetului sau jovial pe care-l afiseaza in public, artista ascunde si lucruri triste, ce au legatura in special cu familia sa. Putini stiu ca Nicoleta mai are un frate, in varsta de 20 de ani, tocmai pentru ca ea nu si-a dorit sa se afle acest lucru. In timp ce sora sa cea mica, Iuliana, se bucura de tot sprijinul sau, Dan Luciu a fost abandonat de actrita. Cei doi nu s-au mai vazut de mult timp, tocmai pentru ca vedeta evita sa treca pe la apartamentul din Drumul Taberei 34, unde a crescut si in care locuiesc ai ei. De multe ori tanarul a fost auzit de vecini plangandu-se ca, pentru el, sora cea mare nu exista. Dan este un baiat modest, care nu se imbraca in haine de firma ca ale Nicoletei.

Pentru a se intretine, el lucreaza, ca sofer, la firma unui cetatean turc, multumindu-se cu banii pe care ii ofera seful sau. Spre deosebire de Nicoleta, sora cea mica, Iuliana, mai trece din cand in cand si pe acasa. Vecinii povestesc ca aceasta este mare amatoare de napolitane Joe, cumparand cam de fiecare data cand ajunge in zona cate un kilogram de la un butic de langa bloc. O Dacie veche, unica masina a familiei Familia Nicoletei s-a confruntat deseori cu probleme financiare. Dan locuieste intr-un apartament impreuna cu parintii sai, iar unica masina a acestora este o Dacie break destul de ruginita, pe care fratele Nicoletei a vopsit-o de unul singur in fata blocului. Recent, mama vedetei s-a vazut nevoita sa renunte la serviciul sau, de bodyguard la o farmacie, care-i aducea un venit de aproximativ cinci milioane pe luna, intrucat firma de paza, Rosegur, pentru care lucreaza, a reziliat contractul cu City Pharma.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.