Unii nu si-au propus sa fie vedete, dar le-a iesit. Altii au fost de mici in centrul atentiei, iar acum televiziunea este a doua lor casa.

Click! va prezinta in premiera imagini inedite cu bebelusi care acum sunt VIP-uri nelipsite de pe prima pagina a ziarelor. Claudiu Niculescu, Dinu Maxer, Catalin Botezatu, Mihai Albu, Catinca Roman, Oana Zavoranu si Adriana Bahmuteanu ne-au impartasit cea mai draga imagine a lor din copilarie, care sta si acum inramata in casa parinteasca.

Dinu Maxer

Aici la doar cateva luni de viata, cantaretul Dinu Maxer si-a petrecut anii copilariei in mijlocul papusilor pe care le batea la fund. El n-a primit insa bataie, pentru ca a fost un copil mult prea cuminte. S-a nascut la maternitatea Giulesti, in urma cu 33 de ani, fiind cel mai mare dintre cei patru frati. A primit nota maxima la nastere, iar astazi ne prezinta in exclusivitate o fotografie nud, absolut adorabila.

Catinca Roman

A crescut la Targu Mures, la Cluj, in Elvetia. Era timida si delicata, iar chipul ei din copilarie este identic cu cel al fetitei sale, Calina. “Am fost foarte cuminte, n-am facut nici o boacana”, ne-a spus Catinca Roman.

Adriana Bahmuteanu

Ce asemanare! Acum are 33 de ani, atunci avea un anisor, insa ochii, sprancenele si zambetul sunt identice. Bahmu, copila bucalata nascuta in Bucuresti, a fost caracterizata cel mai bine de mama sa: “Era mofturoasa, cocheta (s-a imbracat in mi-reasa la 3 ani), curajoasa si foarte sociabila”. Acum e la fel. in plus e mamica si sta la bratul lui Prigoana.

Mihai Albu

Desena flori de la varsta de doi ani, o incasa mai mereu pentru ca nu voia sa manance decat dulciuri si era alintat Misi. Designerul de incaltaminte Mihai Albu ne-a trimis poza sa preferata, de cand avea doar cateva luni si nu s-a sfiit sa marturiseasca: “Eram mereu un mucos pentru ca raceam des. Nu aveam astampar si alergam tot timpul”, ne-a spus Mihai Albu.

Claudiu Niculescu

Greu de crezut ca in aceasta imagine se afla chiar atacantul dinamovist Claudiu Niculescu, acum in varsta de 31 de ani. Copilul cu plete si chip de inger, nascut la Slatina, era “cel mai iubit membru al familiei”, cum spune tatal sau, Marian Niculescu. ii placea sa fie marinar si sa iasa pe garla cu o pluta confectionata din busteni, dar a ajuns fotbalist.

Oana Zavoranu

Nascuta in Bucuresti, in urma cu 34 de ani, Oana Zavoranu a recunoscut ca in copilarie a fost extrem de rasfatata si iubita, fiind singura la parinti. Click! v-o prezinta pe sotia lui Pepe la trei anisori, intr-o ipostaza bosumflata, autoritara, dar care nu ascunde inocenta varstei si nici trasaturile definitorii ale vedetei.

Catalin Botezatu

A crescut ca in puf, nu i-a lipsit nimic, dar a primit de la parinti o educatie spartana. si el a fost prea timid pentru a face boacane memorabile, dar se mandreste cu faptul ca la numai 5 ani recunostea orice bucata de muzica simfonica. Acum are 41 de ani si o notorietate de invidiat. (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.