"Nu mi-am pus niciodata gene pe o perioada lunga de timp, imi pun doar din astea, de unica folosinta, pe care mi le lipesc singura. Am vazut fete care au ramas fara gene, dupa ce si-au aplicat gene false timp de trei luni".
Cintareata Claudia Pavel, cunoscuta sub numele de scena - Cream, si-a facut, de curind, o provizie consistenta de gene false. Vedeta nu a apelat la un salon specializat, ci a dorit sa si le aplice singura. "Nu mi-am pus niciodata gene pe o perioada lunga de timp, imi pun doar din astea, de unica folosinta, pe care mi le lipesc singura. Am vazut fete care au ramas fara gene, dupa ce si-au aplicat gene false timp de trei luni" - ne-a marturisit cintareata. Acest truc de cosmetica ii confera solistei intr-adevar o privire seducatoare, dar, din pacate, in timpul concertelor, ea reuseste sa le piarda foarte usor. "Inainte imi achizitionam produsele de la Mac, dar se gaseste doar in strainatate si mi-e foarte greu sa ma duc. Acum imi iau cite doua cutii de la alta firma. Sint doua rinduri de gene lungi. Depinde cum ti le tai. Dintr-o cutie fac vreo 10 perechi de gene. Le folosesc o singura data... eu una le pierd oricum" - a declarat Claudia pentru “7 Plus”. Pentru acest moft, Cream nu scoate prea multi bani din buzunar, pretul unei cutii fiind de 50 RON.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.