Tudor Sisu, component al fostei trupe "La Familia", acuzat de trafic de droguri, va fi pus astazi in libertate, informeaza NewsIn.

Hip-hoperul a fost eliberat in urma deciziei Curtii de Apel Bucuresti, care a respins recursul parchetului la o decizie a Tribunalului Bucuresti de inlocuire a masurii arestarii preventive a lui Sisu, cu cea de a nu parasi tara.

Avocatul lui Tudor Sisu, Mihnea Stoica, a cerut judecatorilor punerea in libertate a clientului sau si a aratat ca acesta nu prezinta pericol public si ca nu exista probe care sa ateste ca, odata eliberat, s-ar sustrage cercetarii sau ca ar comite noi infractiuni.

Cantaretul hip-hop Sisu a fost arestat, in 2003, pentru trafic de droguri de mare risc si detinere ilegala de droguri pentru consum propriu. La acea data, mandatul de arestare preventiva i-a fost prelungit de cateva ori, iar dupa patru luni de judecata s-a dat si sentinta: trei ani de inchisoare cu executare.

Sisu a fost inchis in Penitenciarul „Colibasi-Arges“, unde a ispasit cea mai mare parte a pedepsei si apoi la penitenciarul din Ploiesti. Cantaretul a fost eliberat in octombrie 2005, pentru ca in mai 2006 sa fie arestat din nou.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.