Andreea Banica a semnat cu Romantica la inceputul acestui an si, din martie, timp de sase luni, a fost gazda emisiunii “Departamentul vedete”, alaturi de Ionut Dolanescu.

Desi audientele au fost destul de mari, emisiunea a fost scoasa din grila postului. Totusi, contractul solistei cu postul tv nu s-a incheiat, iar ea continua sa-si primeasca salariul.

Andreea Banica, una dintre vedetele de prima mana ale postului Romanica, a fost pusa pe tusa, dupa numai sase luni de la difuzarea primei emisiuni “Departamentul vedete”. in mod surprinzator, chiar daca cei doi solisti, Andreea si Ionut, au reusit performanta celor mai mari audiente din cadrul postului, lor nu li s-a mai oferit oportunitatea de a prezenta inca un sezon de emisiuni.

Cauza pentru care celor doi li s-a oferit aceasta “vacanta” pare a fi lipsa de buget necesara unei astfel de productii tv. “Momentan nu mai am nici un proiect de televiziune, probabil nu au mai avut buget pentru emisiunea noastra. insa, contractul meu nu a expirat. inca sunt platita de Romantica”, a declarat Andreea Banica, pentru ziarul Click!.

Potrivit zvonurilor, salariul solistei la postul tv a depasit, in perioada martie-august, suma de 10.000 de euro, cu toate ca onorariul sau a fost conditionat de audientele emisiunii. Pentru ca nu i s-a reziliat contractul si, prin urmare, nu poate sa mearga la un alt post de televiziune, Andreea continua sa-si primeasca salariul, cel putin pana in ianuarie, cand se implineste un an de la inceputul colaborarii cu Romantica.

Acum, solista isi concentreaza toata atentia asupra carierei muzicale. Va merge la Munchen, peste o saptamana, la Premiile MTV Music Awards, si va lansa, peste o luna, si un nou videoclip, la piesa “incredere”, de pe albumul “Rendez Vous”.

"Am plans la concertul Beyonce"

“E o diva pe care o admir foarte mult”, spune Andreea, despre Beyonce, foto dreapta, al carei concert de la Cluj l-a urmarit cu sufletul la gura. “M-aa impresionat atat de tare show-ul, incat nu m-am putut abtine si am plans de emotie”, ne-a declarat solista.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.