Mezina presedintelui a primit 100 de lei sa se imbrace de la Mini Prix

Pentru o baie de multime in stilul tatalui, Elena a renuntat la hainele si la accesoriile care valorau cel putin 10.000 de euro si a imprumutat viata unui om de rand. Iubita lui Hrebe jr. a reusit insa sa gafeze atunci cand a marturisit cu sinceritate ca n-a mai mers de sapte ani cu autobuzul si ca nu e obisnuita decat cu cozile de la H&M, celebrul lant de magazine cu haine.

La initiativa revistei Tabu, fiica cea mica a presedintelui si-a dat jos geaca Hermes, incaltamintea sport D&G, ceasul Luis Vuitton si sapca Cavalli pentru a imbraca tinute cumparate de la Mini Prix.

A primit pentru shopping doar 100 de lei pe care i-a cheltuit intr-o ora la magazinul de reduceri pe o pereche de cizmulite albe si un hanorac. Prin experimentul Tabu, Elena a mai bifat o premiera, urcand intr-un autobuz dupa sapte ani, perioada in care nu a mers decat cu masina.

“A fost un experiment foarte sanatos. imi place mult sa fiu printre oameni. De-aia sunt si inscrisa in partid de la 15 ani. As sta de vorba cu toata lumea. Adevarul e ca nu am mai mers cu autobuzul de sapte ani, de cand mi-am luat carnetul de conducere. Parca sunt mai frumoase autobuzele de cat imi aminteam eu. Cand eram in autobuz m-a sunat iubitul meu (n.r. - Andrei Hrebenciuc) si i-am povestit unde sunt. A ras. Altfel, in afara de autobuz nu pot sa zic ca ziua aceasta a fost mult mai diferita decat viata mea obisnuita. Adica sunt foarte obisnuita cu cozile...mai ales alea de la H&M. Iar cu mancatul in oras, mi se intampla des sa mananc la fast-food-uri”, a concluzionat Elena, dupa o zi petrecuta in lumea alegatorilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.