Fosta sotie a boss-ului MediaPro isi promoveaza pe internet colectia de bijuterii cu perle si diamante

Retrasa in capitala Frantei, in garsoniera celebrei Marlene Dietrich, Janine ex-Sarbu trage tare sa-si pastreze numele pe piata. Designerul a gasit o solutie ieftina pentru a-si face reclama, lansand un site unde isi descrie produsele lansate de-a lungul timpului. Nimic nou insa, cu exceptia unei colectii de bijuterii, a carei pata de culoare este un barbat negru, plin de muschi.

Dupa ce ani buni a dominat lumea modei si totodata lumea mondena autohtona, Janina stefan devenita Janine Sarbu e acum istorie. A divortat in 2003 de magnatul MediaPro, iar dupa sase ani de mariaj s-a ales cu 11 milioane de dolari, un apartament in Paris, doua masini de lux si casa din Bucuresti.

De ani buni, creatoarea de moda s-a retras in capitala Frantei, acolo unde locuieste impreuna cu fiica sa, Janice Arianne, in varsta de 5 ani. Desi nu se mai bucura de sustinerea de odinioara, Janine ex-Sarbu isi vede de afacerile cu haine, parfumuri si mai nou, bijuterii. si unde putea sa-si promoveze mai bine creatiile si pe deasupra gratis, daca nu pe site-ul sau oficial?

Respectiva pagina web, realizata doar in limba engleza, cuprinde o arhiva a produselor pe care fostul fotomodel le-a lansat de-a lungul timpului, de la colectiile de haine, studioul de machiaj, parfumuri (J de Janine si Ja'ine) si bijuterii pretioase. Acestea din urma sunt amanuntit prezentate, iar pentru ilustrare, fosta sotie a lui Sarbu a folosit un fotomodel de culoare, construit armonios, numai din pachetele de muschi.

Desi ca moto a ales celebra replica a divei Marlyn Monroe, (“Diamantele sunt cele mai bune prietene ale fetelor”), pentru promovare, Janine a apelat la un barbat negru, care s-a lasat fotografiat nud, purtand doar diamante in jurul gatului, in ureche si pe piept.

Colectia de podoabe, realizate din aur alb, diamante si perle, se intituleaza “Janine Joyaux” si cuprinde cercei, inele si pandantive. E interesant unde va comercializa Janine aceste bijuterii, tinand cont ca in Romania usile-i sunt aproape inchise, iar piata de lux din Europa se cucereste extrem de anevoios.

Dupa divortul de Adrian Sarbu a inceput declinul

Janina Stefan, acum in varsta de 40 de ani, si-a inceput cariera ca model la Apaca si a facut parte din aceeasi generatie de manechine cu Romanita Iovan, Dana Savuica, Melek Amet si Catalin Botezatu. Pana la mariajul cu Adrian Sarbu, se pare ca a mai avut relatii cu Florin Segarceanu, Florin Raducioiu si Dan Chisu. A devenit sotia mogulului Pro in 1997, avandu-i nasi pe Mircea si Mihaela Geoana. Pana la divortul din 2003, brandul Janine a monopolizat lumea modei, insa cu timpul, s-a evaporat complet de pe piata autohtona.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.