Daca Mel B si Emma Bunton nu ezita sa-si arate formele rotunjoare, purtand haine mulate ca pe vremea cand se lansau in showbiz cu hitul “Wannabe”, in cazul Victoriei Beckham lupta cu kilogramele este extrem de inversunata.

intr-un interviu acordat ziarului britanic “Daily Mail”, “sportiva” grupului, Mel C, a recunoscut ca e ingrozita de gandul ca “va reincepe competitia kilogramelor in formatie, asa cum se intampla in urma cu ani buni”.

“Viata este prea scurta pentru a face o obsesie din cauza siluetei”, a declarat plina de intelepciune Mel C, referindu-se in mod evident la problemele colegelor ei.

“Ma tem sa nu ajungem din cauza turneului la probleme alimentare mai serioase. Cu atat mai mult cu cat unele dintre noi au fost suspectate de ceva timp ca ar fi anorexice”, a incheiat cantareata.

Mult mai relaxata in privinta kilogramelor este Geri Halliwell, care a negat ca s-ar infometa si le-a explicat colegelor de trupa ca “nimic nu se compara cu jogging-ul”. si apoi, putina burtica nu strica niciodata...