Contrariata de declaratiile date de solistul de la Parlament in Click!, conform carora acesta ar fi dat petrecere si s-ar fi imbatat cand s-a despartit de ea, Lili Fedorca contraataca, la randul ei, si spune ca aceasta este de fapt “starea naturala” a fostului ei iubit.

Desi relatia dintre Lili si solistul trupei Parlament s-a incheiat de multa vreme, cei doi par sa nu isi fi incheiat in totalitate socotelile.

Astfel, suparat ca fosta iubita ar fi crezut ca el i-ar fi lasat trandafiri pe capota masinii, Doru a rabufnit declarand pentru Click! ca el nu face asemenea gesturi si ca a dat chiar petrecere cand s-a despartit de cantareata.

La randul ei, bruneta a fost foarte surprinsa de reactia solistului de la Parlament, care i-a fost logodnic mai multi ani si pe care l-a si gazduit la ea in casa.

“Faptul ca s-a laudat prin ziare ca a dat petrecere cand s-a despartit de mine, asta nu face decat sa-l descalifice. Daca tot se declara atat de fericit, nu inteleg de ce arunca cu noroi intr-o relatie, care nu a fost nici pe departe o simpla aventura, ci una foarte serioasa. Am fost logoditi atata timp, a stat la mine in casa, l-am prezentat parintilor, eram pe punctul de a ne casatori chiar. Nu inteleg de ce este atat de otravit?! La urma urmei, sa lasi flori unei femei nu e nici pe departe un gest jignitor, ci dimpotriva, unul romantic, pe care ar trebui sa invete sa-l faca. Iar faptul ca s-a imbatat ma lasa, pur si simplu, rece pentru ca asta este starea lui naturala”, a declarat Lili in exclusivitate pentru Click!. Ea va juca intr-un nou film al regizorului Ioan Carmazan.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.