Pentru ca si-a permis sa comenteze calitatile vocale ale cantaretilor autohtoni, Maruta si-a “castigat” multi dusmani din randul solistilor.

Unul dintre acestia e, cu siguranta, Florin de la Hi-Q, care nu pierde nici o ocazie de a-l ataca pe Catalin. Ultimul afront adus vedetei Pro TV e acela ca noua emisiune pe care o prezinta, “Happy Hour”, nu va rezista prea mult.

In ochii multora, Catalin Maruta este noul inlocuitor al lui Teo, la Pro TV. Iar acest fapt a generat multe animozitati. Unul dintre cei mai aprigi critici ai lui Maruta e Florin de la Hi-Q, care, pe blogul sau, face afirmatii, menite sa-l discrediteze pe iubitul Andrei:

“Ce cauta Maruta pe un slot orar dedicat acelui target? Teo era perfecta pentru acea ora, pentru acel gen de emisiune. Maruta nu. Diferentele dintre Teo si Maruta sunt evidente, sunt ca de la cer la pamant! Pot sa pun pariu ca emisiunea asta nu va rezista mult acolo? Pot”.

Divergentele dintre moderatorul TV si solist par sa aiba radacini mai adanci, de pe vremea cand Catalin prezenta “Tonomatul DP 2”. in ultimii trei ani, formatia Hi-Q a fost una dintre principalele tinte ale lui Maruta atunci cand critica prestatiile lamentabile ale unor solisti autohtoni.

Totodata, este de notorietate faptul ca cei trei interpreti nu au onorat cu prezenta nici o editie a “Tonomatului”, preferand sa nu raspunda in mod direct provocarilor prezentatorului. Mai mult, se pare ca marul discordiei dintre Florin si Catalin e nimeni altul decat Marius Moga.

Potrivit apropiatilor celor doi, Florin ar fi invidios pe colaborarea dintre Maruta si Moga.
Sa nu uitam ca, recent, “Micul Mozart” a afirmat la o emisiune tv ca cel care a generat scandalul Eurovision 2007 este nimeni altul decat acelasi Florin, care l-a dat in vileag, pe Internet, cu o secventa video, dovada fatala ca piesa “Dracula My love” a mai fost prezentata publicului.

Catalin, ironizat pe blog

Florin prefera sa-l atace indirect pe Maruta, prin intermediul blogului personal, neavand curajul de a-l infrunta fata in fata. Chiar daca solistul de la Hi-Q a fost sceptic privind audienta noii emisiuni de la Pro TV, iata ca prima editie a inregistrat o audienta record: 4,4 rating, cu minutul de aur de 6,8 puncte de rating.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.