Tanara, sexy si pe deasupra divortata, Rita Muresan este o partida buna pentru orice barbat din lumea mondena.

Desi revistele de scandal au cuplat-o fie cu un manechin, fie cu fostul tenisman Dinu Pescariu, Rita a demontat toate zvonurile si ne-a anuntat ca este singura. Pana la proba contrarie, se pare ca fosta Miss Romania (1993) nu are timp pentru amor.

Ultimele iesiri mondene ale Ritei Muresan au fost indelung comentate la rubricile vestimentare si asta din cauza tinutelor super-sexy pe care le-a afisat.

Tot comentate au fost si presupusele relatii pe care Rita le-ar fi avut dupa ce s-a despartit de omul de afaceri Nelu Muresan. Primul pe lista a fost un tanar manechin, urmat de mult mai celebrul Dinu Pescariu. Pe ambii, Rita i-a trecut insa la capitolul barfe si a declarat pentru Click! ca momentan nu se afla nici un barbat special in viata ei.

"Nu l-am vazut pe Dinu de sapte luni"

“Eu pe Dinu Pescariu nu l-am vazut de vreo sapte luni, de la ziua lui. Nu ne-am intalnit nici macar la petreceri mondene, nu mi-am dus fetele la clubul lui de tenis, nu am iesit la o cafea, habar nu am de unde au aparut aceste aberatii. E adevarat ca suntem prieteni de ani de zile, dar de aici si pana a spune ca e iubitul meu, e cale lunga. E mult mai plauzibila varianta cu manechinul, pentru ca lucram in bransa, insa nici macar aceasta nu e adevarata”, ne-a zis Rita.

Altfel, ca in fiecare an, pe data de 23 noiembrie, fosta sotie a lui Nelu Muresan pregateste o prezentare de moda care coincide cu ziua ei de nastere. “M-am intors recent de la Milano, unde am vazut cateva colectii. Acum lucrez la show-ul de pe 23 noiembrie, care se va incheia cu un mare party. Muncesc pe branci, iar timpul liber il petrec cu fetele”, ne-a mai spus Rita, lasand de inteles ca e prea ocupata pentru a se gandi la barbati.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.