Dupa ce prezentatoarea de la Prima TV i-a facut lipeala cu miliardarul elvetian, fosta telenovelista a inceput sa-si barfeasca prietena care o ajutase
Lili Sandu se poate declara, in prezent, o vedeta singura, fara prea multe prietene. In plus, ea este pe punctul de a o pierde pana si pe Ileana Lazariuc, dat fiind faptul ca Ion Ion Tiriac nu agreeaza amicitia dintre iubita sa si fosta telenovelista. Despre fosta si noua cantareata, care si-a lansat de curand un videoclip, se vorbeste ca fiind cat se poate de nerecunoscatoare cu persoanele care au ajutat-o. Una dintre acestea a fost si Andreea Raicu. Cele doua erau candva foarte bune prietene. De ceva timp, ele nu numai ca nu au mai iesit impreuna, dar au intrerupt aproape orice fel de legatura. Motivul? Prezentatoarea de la Prima TV a fost cea care a ajutat-o pe Lili sa-l cucereasca pe Mark, miliardarul elvetian, cel care de altfel o sponsorizeaza acum in mai multe actiuni.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.