Fanii formatiei trebuie sa stie insa faptul ca pot intra mai repede in posesia ultimului album Spice Girls, prin intermediul magazinelor Victoria's Secret. In noul proiect, celebrele fete „spice”, s-au asociat cu firma producatoare de lenjerie intima.

Albumul formatiei reunite, va fi disponibil astfel, incepand cu data de 13 noiembrie in magazinele Victoria's Secret si pe site-ul american al companiei.

Albumul "Spice Girls: Greatest Hits", include 13 hituri ale formatiei, printre care "Wannabe" si "Spice up Your Life", dar si doua cantece noi, "Voodoo" si "Headlines (Friendship Never Ends)".


Grupul Spice Girls, celebru in anii 1990, va aparea de asemenea, in cadrul show-ului anual al Victoria's Secret, care va fi transmis, de catre CBS, pe data de 4 decembrie, mai informeaza CNN.

Citeste si:

Spice Girls s-au bucurat de un imens succes, si au vandut mai mult de 55 de milioane de discuri in intreaga lume. Dupa ce s-au despartit in 2001, fetele au anuntat ca au revenit la formula initiala, la o conferinta de presa din luna iunie.

Turneul de promovare al formatiei reunite, se va deschide pe data de 2 decembrie, in Vancouver, Canada. Grupul a confirmat si alte date pentru concertele pe care le va sustine: 4 decembrie in Los Angeles, pe data de 5-7 decembrie in California, si Las Vegas, pe 9 decembrie.

Spectacolele sunt astfel, primele showuri in care apar cele cinci membre ale formatiei, dupa ce Geri Halliwell a parasit grupul, in 1998.