In timp ce creatoarea de moda Irina Schrotter si-a anuntat candidatura pentru Primaria Iasi, Monica Anghel are aspiratii mult mai inalte: si-ar dori sa ajunga prim-ministru pentru a putea face rost de fonduri si nu sa fie doar un simplu primar care cheltuieste bani, de cele mai multe ori fara folos.

Cantareata ar forma un guvern exclusiv din femei si l-ar numi in functia de ministru al sanatatii pe fostul ei sot, chirurgul Andrei Carandino. Dintre vedetele chestionate de noi, Monica a fost singura vedeta care s-a aratat dornica sa se implice in viata politica.

Multe dintre vedetele noastre prefera sa ramana la domeniul care le-a consacrat si spun ca nu au nici pregatirea necesara si nici nervii suficient de tari pentru a se aventura in politica. Toata lumea are cuvinte de lauda la adresa Irinei Shrotter, dar atunci cand vine vorba de propria persoana, majoritatea celor intervievati dau inapoi. Monica Anghel a fost singura vedeta care a avut curajul sa afirme ca, daca ar intra in politica, ar face-o la un nivel mult mai inalt, acolo unde sunt adevaratii bani si unde ar putea face mult mai mult decat sa cheltuie fondurile primite de sus. De asemenea, cantareata spune ca ar forma un guvern numai din femei, pentru ca ele sunt mult mai capabile si mai ambitioase decat un barbat. Ar face o exceptie totusi si l-ar pune pe fostul sau sot, chirurgul Andrei Carandino, ministru la sanatate. „Nu m-as duce niciodata in primarie, as candida pentru functia de prim-ministru pentru ca acolo ai posibilitatea sa faci rost de bani pentru tara. Si ca primar poti sa faci multe lucruri pentru un oras, numai sa te tii de treaba. Dar daca promiti multe doar sa ajungi acolo sus si dupa ce te vezi cu buzunarul plin ai uitat tot ce ai spus in campania electorala, e de rau“, ne-a spus Monica si ne-a dezvaluit cateva din masurile pe care le-ar lua ea, in ipoteza ca ar fi primar.

„In primul rand, as investi bani in drumurile de la periferie. Cele din centru sunt tot timpul in constructie, dar la cartierele marginase nu se gandeste nimeni. S-au vopsit niste blocuri in culori mai mult decat nepotrivite si cam atat. Extrem de importante sunt si intrarile in Capitala, care arata jalnic. Prima impresie pe care o face Bucurestiul este oribila. Avem nevoie de verdeata, de copaci mai multi, trebuie sa respiram si noi aer curat. In Egipt sau Israel e o vegetatie extraordinara si au teren nisipos, dar au angajat oameni care muncesc de la patru dimineata pana a doua zi la patru. Acelasi lucru s-ar putea face si la noi. Sunt atatia oameni care nu au loc de munca si care ar accepta, pentru cateva milioane, sa aiba grija de vegetatia orasului“, a spus Monica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.