Joi, 31 martie, Casa de discuri Roton prezinta live primul produs al celui mai nou label al sau , R.U.L., compilatia de hip-hop&rock "Afront". Roton Urban Label, sau, mai pe scurt, R.U.L, sustine, promoveaza si investeste in trupele de rock, hip-hop si nu numai, care intr-adevar au ceva de spus. Artistii inscrisi sub labelul R.U.L sunt: Arssura, Da Hood, Zebre, Dream Team, R.A.C.L.A, Nociv, K-Gula, Zale, Anonim si Parazitii (in colaborare cu 20cmrecords) si Luna Amara si Bitza (in colaborare cu Rebel Music).

La lansarea de joi seara de la Escape Why Not (ora 21.00), pe aceeasi scena vor canta: Bitza, Explicit, Arssura, CTC, Zebre, Dream Team, R.A.C.L.A, Nociv, K-Gula, Da Hood, Zale, Anonim si Parazitii. Asadar, peste doua ore de show 100% live, presarate cu ruperi de ritm si surprize. Turnable Science vor avea un moment special, cinci platane, cinci dj... si peste 13 artisti si trupe pe scena de la Escape Why Not. Ce e si mai important este ca intrarea este gratuita si calitatea show-ului garantata! Mai mult, petrecerea alaturi de artistii de pe scena va dura pana dimineata cu un after party de neuitat dirijat de maestrul de ceremonii Phane Buton.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.