Vacanta in America, multitudinea de concerte si filmarile pentru noul videoclip la piesa “1001 dorinte” au suprasolicitat-o pe Anna Lesko.

Stresul acumulat se citeste usor pe chipul cantaretei, care a inceput sa-si neglijeze si aspectul fizic, adoptand o coafura si un machiaj care lasa, si mai mult, la vedere semnele oboselii.

Anna Lesko si-a obisnuit fanii cu o imagine mereu proaspata si studiata pana la ultimele detalii, stilul sau propriu fiind, in unanimitate, apreciat de criticii de moda. Dar iata ca pana si Annei i se intampla sa aiba parte de zile mai proaste, in care ori nu are timp, ori nu are chef sa se aranjeze prea mult.

Iar programul incarcat, din ultimele luni, si-a pus vizibil amprenta asupra felului in care tenul solistei arata acum, palid si incercanat. Paparazzii revistei “Spy” au surprins-o pe cantareata in centrul Bucurestiului, intr-o dupa-amiaza, etaland un machiaj si o coafura total neglijente pentru o vedeta de calibrul ei, care au accentuat si mai mult urmele de oboseala.

Parul strans neglijent in varful capului si machiajul in nuante pale i-au conferit solistei o imagine stearsa, asa cum nu am mai avut ocazia, pana acum, sa o vedem pe Anna. Totusi, la capitolul vestimentatie, cantareata nu a facut rabat nici de aceasta data, tinutele sale fiind usor recognoscibile in colectiile designerilor internationali.

Se stie ca solista prefera sa-si achizitioneze haine din strainatate, orasul ei preferat pentru cumparaturi fiind Parisul. Desi, la sfarsitul lunii trecute, basarabeanca si iubitul ei, omul de afaceri Liviu Moreanu, au “evadat” din Romania si au fugit in Statele Unite pentru o vacanta de doua saptamani, solista a revenit in tara mai obosita decat era inainte de plecare.

La scurt timp, ea a filmat un nou videoclip, la piesa “1001 dorinte”, regizat de Bogdan Toader. Desi initial solista si-a dorit sa filmeze la malul marii, pe ultima suta de metri echipa s-a razgandit si a hotarat ca filmarile sa se deruleze intr-un studio din Bucuresti.

In videoclip, Anna s-a transformat in sirena si numai accesoriile pe care le-a purtat au costat peste 3.000 de euro. in plus, pe langa numeroasele concerte pe care trebuie sa le onoreze in aceasta perioada, Anna s-a implicat si intr-o campanie umanitara, menita sa indeplineasca dorintele cu caracter social ale unor persoane neajutorate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.