De cinci ani, Silviu se lasa doar pe mana Adrianei, care il tunde cu masina electrica

Ca o partenera de viata devotata, Adriana Bahmuteanu se ocupa indeaproape atat de tinutele, dar, surprinzator, si de frizura lui Silviu Prigoana. inca de la inceputul relatiei lor, Adriana isi etaleaza maiestria in arta tunsului, pe parul miliardarului, in fiecare luna. Iar Silviu are incredere deplina in mainile ei, cu atat mai mult cu cat a facut si cursuri de coafura si de manichiura.

Adriana este extrem de preocupata de imaginea lui Silviu Prigoana, pe care il sfatuieste intotdeauna in ceea ce priveste tinutele pe care le imbraca, in special la evenimentele speciale.

“Sotul meu poarta numai haine negre, pentru ca sunt usor de asortat si se potrivesc in orice moment al zilei”, a declarat Bahmu, pentru Click!. insa, atunci cand cei doi merg in vacanta, situatia se schimba radical. Domnul Prigoana lasa deoparte hainele negre, cu croiala clasica, si adopta tinute lejere, cu blugi, tricouri si pantofi sport, in culori vii.

“Eu ii cumpar foarte multe haine lui Prigoana. imi face placere, mai ales cand mergem in strainatate. ii iau chiar si pantofi, dar s-a mai intamplat si sa nu i se potriveasca”, a mai spus Adriana. Un lucru nestiut, pana acum, despre cuplul Prigoana-Bahmuteanu este acela ca, de cinci ani, de cand sunt impreuna, Silviu nu a mai mers niciodata la frizer. si asta pentru ca are incredere deplina sa se lase pe mainile lui Bahmu, care ii aranjeaza freza, o data pe luna, cu masina de tuns.

“Pe la 20 de ani, am facut cursuri de coafura, insa nu m-am mai dus sa-mi iau si atestatul. Oricum, eu zic ca ma pricep destul de bine. Pe Prigoana il tund de cinci ani. Cateodata, cand sunt suparata pe el si vreau sa-mi vars nervii, ii mai gresesc intentionat tunsoarea”, ne-a mai spus viitoarea mamica. insa, in aceste situatii, miliardarul nu se enerveaza prea tare, nu de alta, dar ii creste repede parul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.