Manechinul roman Irina Lazareanu a fost surprinsa de fotografii englezi intr-o ipostaza neobisnuita

Dupa ce presa britanica a vuit la auzul vestii ca Pete Doherty, fostul iubit al actritei Kate Moss, a fost internat intr-o clinica de dezintoxicare din cauza drogurilor, acum ziaristii englezi isi fac probleme ca acesta sa nu o influenteze si pe actuala sa logodnica, Irina Lazareanu.

Intr-un interviu acordat postului BBC, Pete Doherty vorbea despre miraculoasa sa revenire din lupta cu drogurile, spunand ca un rol deosebit de important in salvarea lui l-a avut actuala sa logodnica, Irina Lazareanu, relateaza Daily Mail.

Cei doi au fost surprinsi recent intr-un parc de distractii in ipostaze mai mult decat tandre. Cu toate astea, Daily Mirror remarca “chipul neasteptat de obosit” a Irinei si “imaginea cadaverica” a lui Pete si isi exprima speranta “ca vechiul obicei al artistului sa nu fi recidivat”.

Mai mult decat atat, acesta sa nu fi avut o influenta negativa pentru manechinul de origine romana. “Nu sunt inca sigur pe mine in legatura cu abstinenta la droguri. Dar probabil ca in curand va veni si acest moment mult asteptat”, a declarat cantaretul.

Pete a recunoscut ca datorita Irinei “si-a recapatat increderea in sine si a redobandit puterea de a lupta cu dependenta”. Cei doi indragostiti au fost surprinsi de paparazzi intr-un parc de distractii, in ipostaze mai mult decat tandre. Ziaristii britanici au redat chipul ravasit al manechinului de origine romana si imaginea cadaverica a fostului iubit al actritei Kate Moss, Pete Doherty.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.