Nu odata s-a intimplat sa ajungem la scoala fara chef de lectii sau nepregatiti si tocmai atunci profesorii sa ne trinteasca un extemporal sau o teza.

Salvarea noastra pentru a scapa de acest cosmar era copiatul. Dar sa vedem ce faceau vedetele noastre in situatii critice. Singurul baiat intr-o clasa de 34 de fete, Dan Negru recunoaste ca, in liceu, a fost un rasfatat al soartei, beneficiind din plin de ajutorul colegelor. Atunci cind insa nici domnisoarele nu erau foarte pregatite, Dan apela cu incredere la copiute. Metoda folosita de prezentatorul tv era una foarte simpla: un pix "special" in care isi ascundea cu indeminare fituicile, devenind un adevarat maestru printre colegi. Desi tehnica sa a dat gres de nenumarate ori, profesorii prinzindu-l cu mita in... pix si pricopsindu-se cu o nota de 2 la matematica si chiar nota scazuta la purtare, Dan n-a renuntat niciodata la acest obicei. Atunci cind inspiratia il parasea, regele manelelor, Adrian Minune, gasea repede solutia salvatoare: isi ascundea in pantofi copiutele salvatoare facute pret de o noapte intreaga. "Cum eram eu mic de statura, de abia ma vedeam din banca, nimanui nu i-ar fi trecut prin cap ca, daca stateam cu capul plecat de prea multe ori, ma uitam la incaltaminte. O singura data era sa fiu prins, dar stiti proverbul acela: capul plecat, nici sabia nu-l taie", glumeste manelistul.

Andreea Banica scria pe banci

Prietenii Andreeei Banica sustin ca, desi nu se considera o experta in ale copiatului, i-a dus de nas de multe ori pe profesorii care, inca de atunci, erau fascinati de frumusetea ei. Metoda era una pe cit de subtila, pe atit de batatoare la ochi: scrisul pe banci sau fituicile foarte mici, introduse in mineca. In felul acesta, reusea sa-si pastreze imaginea de eleva de nota 10. Pasionata inca din adolescenta de animale Carmen Plesea gasea cele mai inedite tehnici de copiere. Si asta nu pentru ca n-ar fi avut timp de invatat, ci doar ca sa le demonstreze colegilor ca ea e "number one". "Se trezeau profesorii cu cite un animalut in clasa iar daca incercau sa il dea afara incepeam sa pling, pe motiv ca e un suflet si n-am avut unde sa-l las. Animalutul il `imbracam` cu hainute facute, mare parte, din copiute. Toata facultatea am avut doar doua restante. Mi-amintesc ca odata mi-am luat toate cursurile si le-am pus sub bluza, numai ca, la un moment dat, foile au inceput sa-mi intre in git si sa ma intepe. Mi-a fost o rusine de-mi venea sa intru in pamint. `Treaba` asta cu copiatul am facut-o doar de citeva ori pentru ca mie chiar imi placea sa invat", spune fostul manechin.

Cu animalul in clasa

Vedeta porno Alina Plugaru avea un mod de a copia care le facea sa paleasca de invidie pe majoritatea colegelor: primea copiute de la colegi printr-un... pix. "Baietii scoteau mina de la un pix, faceau hirtiute mici, mici, pe care numai noi le puteam citi, suflau in pix si fituica cadea fix pe banca mea. O alta metoda folosita de mine era sa scriu in palma ce era mai important, sau atunci cind stateam in banca cu sefa clasei sau cu alti colegi mai tocilari, aruncatul cu privirea. O singura data imi amintesc ca m-a prins profesoara de biologie, dar nu mi-a zis absolut nimic", isi aminteste Alina.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.