Frumoasa sotie a politicianului Cristian Boureanu vorbeste si despre investitiile imobiliare pe care le are, dar si despre preferintele sale culinare, neobisnuite pentru un fotomodel care tine la silueta.

De cand a devenit sotie cu acte in regula, Valentina Pelinel a rarit considerabil deplasarile pe ruta Bucuresti-New York, insa nu s-a desprins definitiv de locul unde a cunoscut celebritatea ca model. Valentina detine un apartament cochet chiar in inima Manhatta-nului, cartier exclusivist din New York, unde locuiesc multe vedete de calibru.

“Banii castigati din modelling i-am investit in Romania in imobiliare impreuna cu Cristian. si la New York avem un apartament pe care dorim sa-l schimbam cu un altul mai mare si mai frumos”, a declarat Valentina pentru Maxim. si pentru ca anii petrecuti in America n-au fost deloc putini, celebrul model si-a alinat dorul de Romania cu ajutorul unui restaurant unde manca sarmalute ca la mama acasa.

Citeste si:

“Sarmale adevarate se gasesc in Manhattan doar la restaurantul evreiesc Sammy Romanian. insa in Queens sunt o sumedenie de restaurante romanesti care servesc sarmale si ciorbe bune”, a mai declarat frumoasa blonda, care a omis insa sa spuna ca un pranz la respectivul restaurant costa aproximativ 30 de dolari.

Sammy Romanian este o locatie de cinci stele, vizitata de elita new-yorkeza, iar meniurile pe care le ofera au primit nota maxima din partea criticilor culinari care lucreaza pentru revistele de prestigiu. Altfel, Valentina a recunoscut ca acum se distreaza mult mai mult decat o facea in Statele Unite pentru ca are mai mult timp liber, dar tine sa precizeze ca nu este o femeie care arunca banii pe orice.

“Decat sa cheltuiesc 100.000 de euro intr-o ora, mai bine imi pun pistolul la tampla. Eu pretuiesc banul pe care l-am facut cinstit si din greu si nu concep sa cheltuiesc mult pe nimicuri”, a mai spus sotia lui Boureanu in respectiva publicatie destinata barbatilor.