De cand si-au facut operatia de marire a sanilor, in Romania, in luna august, gemenele de la Cheeky Girls sunt asaltate cu propuneri din partea publicatiilor britanice pentru a poza in ipostaze sexy.

Monica si Gabriela sunt extrem de mandre de sanii lor, pe care si i-au expus, saptamana aceasta, in revista “I Love It!”.

Implanturile cu silicon chiar au reusit sa le ridice cota gemenelor de la Cheeky Girls, care, datorita noilor sani marimea 34 C, se bucura de atentia multor ziare si reviste din Marea Britanie, care se “bat” pentru a obtine o sedinta foto cu ele.

Monica si Gabriela nu se “vand” deloc ieftin si, pentru fiecare pictorial, reclama sau concert percep suma minima de 10.000 de lire sterline, dupa cum a declarat, pentru "Click!", Margareta Irimia, mama gemenelor.

“Fetele sunt foarte ocupate in aceasta perioada si chiar acum cateva zile au fost protagonistele unei sedinte foto, pentru revista "I Love It!", fotografii ce au fost preluate si de tabloidul "News of the World". Peste o saptamana vor veni si in Romania, la invitatia unui post de televiziune”, a mai spus “mama Cheeky”.

Ambasadoare ale chirurgiei estetice

Cele doua sunt foarte incantate de rezultatul operatiei de marire a sanilor, pe care si-au facut-o la Cluj si, astfel, s-au transformat in ambasadoarele chirurgiei estetice din Romania, pe care au promovat-o la fiecare interviu acordat.

Intrebata despre starea de sanatate a celor doua, Margareta Irimia ne-a declarat: “Fetele se simt bine si inca mai urmeaza tratamentul de recuperare in urma operatiei, facandu-si masaje cu creme speciale in fiecare seara.

In plus, Gabriela merge la controale periodice pentru problema pe care o are la rinichi”. Pe langa sedinte foto si concerte, Monica si Gabriela se pregatesc si pentru aniversarea celor 25 de ani, pe care ii vor implini peste aproximativ trei saptamani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.