Designerul considera ca vedeta Acasa are forme mult prea voluptuoase pentru a urca pe podiumuri de moda

Nici nu s-a stins bine scandalul dintre Bote si Oana Zavoranu, care, saptamana trecuta, s-au “complimentat” in ziarul Click!, si iata ca designerul continua seria criticilor. De data aceasta, el le-a luat in vizor atat pe Nicoleta Luciu, cat si pe Sanziana Buruiana, presedinta Partidului Modelelor.

Catalin Botezatu nu a agreat niciodata ideea de a apela la vedete, care sa defileze pe podium, in rol de manechine, in prezentarile sale. “Numai designerii care nu sunt siguri de colectiile lor cheama vedete care sa le prezinte hainele. Eu consider ca o persoana publica iti poate eclipsa creatiile, iar interesul meu e sa-mi promovez tinutele, nu vedetele”, spune Catalin.

In opinia lui Bote, vedete precum Nicoleta Luciu sau Gina Pistol, femei foarte frumoase, de altfel, care au devenit cunoscute in urma pictorialelor din revistele destinate barbatilor, nu ar trebui sa aiba pretentia de a se numi manechine.

“Nicoleta este o femeie voluptoasa, extrem de atragatoare, insa nu e frumos din partea ei sa-si insuseasca titulatura de manechin. Manechinele sunt fete inalte, slabe si cu forme ceva mai modeste. Nicoletei nu pot sa-i dau mai mult de nota 8”, a spus Catalin, la emisiunea “Ca-n cana”, de la Romantica.

In clasamentul designerului, Gina Pistol ocupa o treapta superioara, tocmai datorita faptului ca, desi a fost protagonista multor pictoriale si a si evoluat pe podium, macar nu are aere de fotomodel. Bote este indignat de faptul ca foarte multe domnisoare, multe dintre ele frumoase, dar care nu se incadreaza in dimensiunile 90-60-90, au pretentia de a se numi manechine.

Ieri, designerul a cunoscut-o pe Sanziana Buruiana, presedinta Partidului Modelelor din Romania, cea care doreste ca fetele care defileaza pe podium sa primeasca 300 de euro la fiecare prezentare si, totodata, sa beneficieze de operatii estetice gratuite. Bote a luat-o in deradere si chiar a jignit-o subtil, spunandu-i ca pretentiile ei sunt exagerate.

Sanziana Buruiana a infiintat, vara aceasta, Partidul Modelelor. insa, platforma-program a reusit sa-l intarate pe Catalin Botezatu, care a ironizat-o pe Sanziana ca reprezinta cu succes categoria blondelor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.