Una dintre cele mai bune voci din Romania a fost aleasa pentru a canta in deschiderea evenimentului artistei americane de pe 22 octombrie.

Recitalul Paulei va incepe in jurul orei 20.00 si va fi unul scurt, de maximum o ora, dupa care Beyonce isi va face aparitia pe scena pentru a incanta fanii din Romania.

Desi presa a speculat faptul ca Paula a fost aleasa in mod preferential pentru deschiderea concertului Beyonce, acest lucru este infirmat de catre membrii Fundatiei Phoenix, organizatorii evenimentului de la Cluj. Conform spuselor acestora, cartea de vizita a Paulei, bogata in colaborari cu vedete internationale, a fost motivul pentru care artista a fost selectata.

Paula se poate mandri cu faptul ca la sfarsitul acestei saptamani a cantat in duet cu Al Bano, la Cluj, iar pe 22 noiembrie va canta cu Anita Doth de la 2 Unlimited.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.