Cantaretul Rafael a dat de necaz cu o admiratoare. In urma cu aproape trei ani, Diana Lupes a facut o pasiune pentru barbatul inalt, blond cu ochi albastri si voce de inger. Insa castigatorul locului I la Sectiunea Interpretare a Festivalului de la Mamaia in 2000 nu si-a inchipuit ca va ajunge sa fie hartuit de o fana.

Zeci de sms-uri, sute de mail-uri, incercari de a intra in vorba cu el, amenintari, jigniri. Diana a incercat totul pentru a fi aproape de barbatul visurilor ei. Chiar si dupa atatia ani, faptul ca eforturile sale au facut rau, atat ei, cat si barbatului pe care il adora, nu a descurajat-o. Diana a pretins ca este ziarista pentru a ajunge mai usor la Rafael. S-a inarmat cu reportofon, a alcatuit o lista cu intrebari si a stabilit o intalnire. "M-a intrebat foarte sigura pe ea daca doresc sa facem interviul la redactia publicatiei unde, chipurile, lucra sau la studioul unde inregistrez eu. Probabil stia ca sunt ceva mai comod si ca voi prefera sa vina la studio", ne-a povestit Rafael. Incantata de atentia pe care o primesti din partea vedetelor in calitate de ziarist, Diana a mers in nenumarate randuri la antrenamentele echipei de fotbal a artistilor unde nu a scapat ocazia de a le lua interviuri lui Pepe si lui Adrian Enache.

DIAGNOSTIC: TULBURARE AFECTIVA

Spre sfarsitul anului trecut, cantaretul a reusit sa o aduca pe Diana in emisiunea "9595" a doctorului Cristian Andrei. Daca la inceput Diana a negat tot, in clipa in care Rafael a scos telefonul mobil pentru a citi din avalansa de mesaje primite de-a lungul timpului, admiratoarea a cedat. Mai multi psihologi au discutat cu femeia in varsta de 32 de ani si concluzia intrevederii a fost de fapt un diagnostic: tulburare afectiva. Timp de o luna, Rafael a crezut ca a scapat de insistentele vechii sale "amice". S-a inselat. In prezent, totul a revenit la normal, daca se poate spune asa. Telefoanele, sms-urile, mail-urile si vizitele continua ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

VIRGINA PENTRU EL

Cantaretul ne-a povestit cea mai ridicola situatie in care l-a pus Diana: "A venit intr-o zi la vila unde lucrez, cu doua borcane. Unul cu mancare si celalalt cu un lichid galbui, ceva de baut. Si mi-a spus ca a muncit toata ziua pentru mine. In rest, ma urmareste peste tot. Nu pot scapa de ea". I-a spus de nenumarate ori ba ca il iubeste, ba ca il uraste si ca-l vrea de sot intr-o buna zi. I-a cerut sa se hotarasca in privinta lor pentru ca s-a pastarat virgina atata amar de vreme numai pentru el. "Nu am apelat la politie pana acum pentru ca mi-a fost mila de ea. Nu am vrut sa-i fac probleme. Insa este ingrozitor sa ai de-a face cu asa ceva. M-am hotarat de curand sa las politia sa o sperie putin", ne-a marturisit Rafael.
Acestea sunt numai cateva dintre mail-urile si sms-urile trimise de Diana lui Rafael in ultimii doi ani.
30 septembrie 2003

"Ce mai faci, iubire? Daca nu incetezi cu atitudinea asta, te iau de coama balaie si te atarn de primul gard. Si masochist esti tu. Ti s-a spus ca esti ciudat si dificil? Nu te mai inchide atata in tine!"
7 decembrie 2003

"S-a intamplat ceva? Dobitocule! Iti doresc o nevasta-scorpie si doi copii handicapati mental. Voiam sa invat si eu sa cant de la tine. Mare cuceritor! Pocitanie."

2 ianuarie 2004
"Nu stiu ce se intampla. E singurul mijloc de a mai comunica cu tine. Atitudinea ta ma descumpaneste total. Esti ori foarte speriat cand ma vezi, ori foarte agresiv. Voiam sa invat muzica de la tine."

14 februarie 2004
"Puiut, nu-ti doresc decat sa treci prin iadul prin care am trecut si trec eu. Trebuie sa gasesc si eu unde sa stau. Si te doare undeva, nu ? Sa stii ca eu chiar te-am iubit, da’ nu mai pot. Esti idiot si rau, papusa... O zi neagra. Diana Lupes. Serviciile secrete."

23 mai 2004
"Hai, mami, nici nu stiu ce sa-ti mai zic. Am nevoie de un sot si nu te vreau decat pe tine. Dar sa stii ca nu pot sa astept la nesfarsit si ca in ritmul asta pot sa ajung la menopauza. Eu nu stiu ce sa-ti mai zic. Daca te hotarasti, poti sa ma anunti. Dar nu stiu daca o sa mai fiu virgina. Apropo, in timpul mai putin liber ce faci? Vegetezi? Astepti ziua de maine sau viata urmatoare? Sa-mi spui si mie cand or sa te premieze pentru leguma uriasa. Poti sa-mi spui si mie ce e cu tipele alea pe care le tii de mana?"

28 iulie 2004
"Ma duc singura la mare. Si asta e foarte grav. Nu prea am bani, o sa stau la niste oameni necunoscuti, cine stie ce se poate intampla cu banii mei sau cu mine. Iti imaginezi? Singura pe plaja in floarea varstei? Ma rog, mai am un pic si ajung la menopauza. Urland de singuratate, pentru ca, recunosc, sunt cam pretentioasa cand vine vorba de cei apropiati mie. Sa stai pe plaja, in plina vara, si sa simti ca traiesti din plin, si sa n-ai cu cine schimba o vorba...

Auzi, nesimtitule, fa si tu niste vraji, sa pot sa imi cumpar o casa. Macar atat. Daca nu, o sa ajungi in Infern si o sa te incarnezi in cartita. Si mai du-te dracu.
Ti-e teama ca iti pierzi virginitatea? De asta te aperi asa? Ca altfel mi s-a parut ca esti normal. Acum nu. Aproape te urasc. Ti-as smulge tot parul din cap. Rau.

Care e numele tau de familie? Ciudat. N-are de ce sa-ti fie teama de mine. Oricum, pot sa plang si nu iti pasa.
Te omor! Crede-ma ca am innebunit. Egoist. Pentru ca iti pasa numai de emotiile tale. Eu pot sa crap. Nu esti un inger deloc.
Ma scuzi ca te intreb, tu ai probleme emotionale? E un punct de vedere subiectiv, dar te-as strange de gat!

Te iubesc si ma chinui. N-ai decat sa dormi singur. De fapt, te urasc pentru ca ma condamni.
De ce te dai asa de greu prins? Vreau sa ma marit cu tine. Si sa plec la mare cat mai repede. Si nici n-am unde sa stau. Ma chinui. Esti criminal.
Castitate, castitate... cica cu tipele pe care le tii de mana de fapt nu ai nimic. Inceteaza odata! E stupid!
Tie nu ti se pare stupid ca eu sa ma chinui, si in felul asta sa se duca niste ani in care am fi putut face atatea lucruri minunate impreuna? Vrei sa ma spanzur?
Puiutu, tie chiar nu ti-e mila? N-am si eu cu cine sa stau. Imi vine sa urlu cand ajung acasa. Nazistule!


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.