Cunoscuta militanta pentru drepturile copiilor de pretutindeni, Angelina Jolie a donat un superb colier Bvlgari din aur de 18 carate Asociatiei Ovidiu Rom, care organizeaza Balul de Caritate de Halloween, ce va avea loc la Bucuresti pe 27 octombrie. Impresionata de situatia orfanilor romani, sotia lui Brad Pitt a facut si o importanta donatie financiara.

Initiativa a lui Leslie Hawke, mama cunocutului actor Ethan Hawke, Balul de Caritate de Halloween va avea loc pe 27 octombrie la Palatul Parlamentului.

Daca la editia precedenta oaspeti de onoare au fost Ethan Hawke si Vanessa Redgrave, anul acesta si alti actori de la Hollywood s-au aratat dornici sa doneze obiecte care sa fie licitate in cadrul evenimentului caritabil.

Astfel, actrita Uma Thurman a donat o geanta din piele de piton care i-a fost oferita de celebra casa Bvlgari cu ocazia petrecerii de aniversare a 45 de ani de activitate a designerului italian Valentino.

La randul ei, frumoasa Angelina Jolie a dorit sa se numere si ea printre sustinatorii din acest an ai programelor Asociatiei Ovidiu Rom, donand un superb colier Bvlgari din aur de 18 carate. Mai mult, impresionata de situatia copiilor din comunitatile unde Ovidiu Rom deruleaza initiativa “Fiecare copil in scoala”, sotia lui Brad Pitt a dorit sa faca si o donatie financiara.

Printre obiectele ce vor fi scoase la licitatie se mai numara si o colectie rara de vinuri de lux Fulg de Vara, editie limitata, rezervata exclusiv colectionarilor, un parfum de lux No.1 Diam, cunoscut ca fiind cel mai scump parfum din lume, prezentat intr-o sticla lucrata manual si incrustata cu un diamant, un weekend romantic la Carol Parc, pentru care Maserati pune la dispozitia castigatorilor o limuzina cu sofer, un abonament de un an pentru intreaga familie la Equus Manor Country Club; un tur privat al celebrei case de licitatii Christie's din New York, precum si obiecte de arta, creatii ale unor celebri designeri vestimentari si multe altele.

Ethan Hawke, al carui ceas a atins recordul la licitatia de anul trecut, fiind achizitionat contra sumei de 15.000 de euro, doneaza in acest an o colectie cu autograf a filmelor pe care le-a realizat de-a lungul intregii sale cariere.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.