Celebrul actor si regizor a reaparut pe ecrane dupa o perioada petrecuta alaturi de familie.

In ultimul timp, Michael Douglas nu a mai fost vazut de admiratorii lui pe micul sau marele ecran. Cu o singura exceptie, "Regele Californiei". Chestionat de revista "Boston Globe", fiul la fel de celebrului Kirk Douglas a explicat lipsa sa din industria cinematografica prin mariajul fericit cu actrita Catherine Zeta-Jones si calitatea de parinte.

Actorul continua insa sa isi iubeasca meseria. si-a schimbat numai prioritatile si ii place sa isi aminteasca de intamplarile memorabile de pe platourile de filmare, in timp ce isi priveste copiii crescand. Criticii de film au fost uimiti de faptul ca un actor de talia sa a ales sa joace intr-un film cu buget redus si cu un regizor aflat la debut.

Originalitatea scenariului a fost motivul pentru care a acceptat sa joace in "Regele Californiei", un amestec de drama si comedie, asezonat cu multa aventura. in plus, filmarile nu l-au tinut prea multa vreme departe de casa.

Toate scenele in care a fost prezent Douglas s-au filmat in doar 30 de zile. Un ritm ametitor, in care repetitiile nu prea si-au avut locul, prestatia actorilor bazandu-se foarte mult pe instinct. "A fost ca o acrobatie de circ fara nicio plasa de protectie dedesubt", a caracterizat Michael Douglas munca la acest film.

In ciuda obiceiurilor din lumea show-biz-ului, mariajul Douglas-Jones infloreste pe zi ce trece
In ciuda obiceiurilor din lumea show-biz-ului, mariajul Douglas-Jones ...
Documentare intr-un spital de nebuni

Spre deosebire de alte filme, actorul nu a fost nevoit sa se documenteze prea mult pentru a intra in pielea personajului. El isi aminteste ca mai multi membri ai echipei de filmare de la "Zbor deasupra unui cuib de cuci" au petrecut mai multe saptamani intr-un spital de boli mintale din Oregon, au primit sfaturi de la numerosi specialisti si au citit carti de specialitate.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.